Seznamte se s kompaktním centrálním vysavačem GarageVac, který v sobě spojuje výkon, snadnou obsluhu a jednoduchou instalaci. Odložte svůj starý mobilní vysavač – výhody rychlého vysávání si nyní můžete užívat již za 5999 Kč včetně DPH.

GarageVac

GarageVac je určený zejména pro úklid auta, garáže nebo dílny. Díky kompaktním rozměrům (hloubka jen 10 cm) se vejde i do opravdu stísněných prostor.
 
Od „velkých“ centrálních vysavačů přebírá GarageVac hlavní výhodu:  sací jednotka je pevně instalovaná. Při úklidu manipulujeme jen s lehkou elastickou hadicí, kterou je možné natáhnout do délky až 12 metrů. Nemusíme za sebou přístroj vozit a obávat se kolize s nábytkem či s rohy stěn. Po dokončení úklidu se hadice smrští na délku 2,5 metru, v tomto stavu ji pohodlně uložíte na tělo vysavače.

Excelentní výkon

Při vysání nedochází v místnosti k víření prachu, nasátý vzduch odchází do centrálně umístěné jednotky. Jeho filtrace probíhá přes velmi účinný HEPA filtr a pětivrstvé sáčky. Ty mají nadstandardní velikost 3,7 l (příruční vysavače většinou 2 l), takže není nutná jejich častá výměna. Elegantní tělo GarageVacu je vyrobeno z velmi odolného polykarbonátu, který vysavači zaručuje vysokou mechanickou odolnost. Pohon zajišťuje silný motor o sacím výkonu 400 airwattů – pro srovnání, běžný domácí vysavač obvykle dosahuje výkonu 250-300 airwattů.

Snadná obsluha

Velkou devizou centrálních vysavačů je rovněž bohaté příslušenství a GarageVac nezůstává svému vzoru nic dlužen. V ceně GarageVacu je zahrnuta sada praktický doplňků pro snadný úklid obsahující zmíněnou 12metrovou elastickou hadici, teleskopickou tyč s praktickým držákem, podlahovou hubici, ohebnou hadičku pro těžko přístupná místa, speciální kartáč na přístrojovou desku, hubici na čalounění nebo štěrbinový nástavec. Skladování příslušenství je chytře vyřešené – menší doplňky jsou uloženy v horní zaoblené části přístroje.

Montáž za 5 minut

Montáž GarageVacu je otázkou několika málo minut – GarageVac se přichytí na stěnu pomocí čtyř šroubů nebo suchého zipu, elektrický přívod se zapojí do zásuvky a úklid může začít. Model GarageVac GF je pak určen pro vestavění do sádrokartonové příčky či boku skříně – výsledný efekt je tedy dokonalý

GarageVac je k dostání v červené, bílé a černé barvě nyní za sníženou cenu 5999 včetně DPH – cena obsahuje kompletní příslušenství a záruku 3 roky. GarageVac dodává na trh společnost Newag s.r.o., leader mezi dodavateli centrálních vysavačů. Na silné zázemí této společnosti se mohou zákaznici na českém a slovenském trhu spolehnout již 19 let.

Více informací a objednávky na www.garagevac.cz