Tři starty, tři vítězství – to je dosavadní perfektní bilance značky ŠKODA v evropském šampionátu ERC. Rovněž na korsické soutěži chtějí piloti vozu ŠKODA Fabia Super 2000 Jan Kopecký a Pavel Dresler uspět. Pátá soutěž letošního ERC se koná na Korsice od

ŠKODA Fabia Super 2000

Třikrát startovala tovární posádka Kopecký/Dresler v této sezoně v ERC, třikrát z toho bylo vítězství. ´Hattrick´završili oba naposledy na Rally Azory – na jedné z vůbec nejnáročnějších šotolinových soutěží. Prvním šotolinovým vítězstvím v Kopeckého kariéře si ŠKODA upevnila vedení v ERC. Předtím triumfovala značka na soutěži v Rakousku a na Kanárských ostrovech.

Kopecký s Dreslerem vévodí hodnocení ERC

S odpovídajícím větrem v zádech jdou oba piloti i na start Rally Korsika: „Chceme navázat na dosavadní výkony a dojet co nejvíce vpředu. Korsická soutěž má svá specifika, jak víme z minulého roku. Jdeme ale na start s patřičným odhodláním“, říká Jan Kopecký, který loni skončil na Korsice druhý.

Rally Korsika

Asfaltová rally na středomořském ostrově Korsika 16. – 18. května. Soutěž na Korsice měří 248 kilometrů rozdělených do 11 rychlostních zkoušek.