Na českém trhu s ojetými vozy si svoje výsostné postavení stále drží značka s okřídleným šípem ve znaku. Již více jak 10 let se vedou statistiky prodeje ojetin, kde jsou nejprodávanější vozy Škoda.

Ojeté vozy ŠKODA

Český trh s ojetými vozy je velmi rozmanitý, co se týče značek. Naleznete na něm stálice světových výrobců jako je například Volkswagen, nebo i nějaké exotické značky.  A i přes tuto silnou konkurenci jsou nejprodávanější ojeté vozy Škoda.

Vozy s okřídleným šípem ve znaku se v Čechách stále těší velké oblibě. Vzrůstající kvalita a rozšiřování typových řad vozů Škoda pokrývá zákazníky od mini vozů (Škoda Citigo), až po vyšší třídu (Škoda Superb). Mezi nejprodávanější ojeté vozy Škoda patří modelové řady Fabia a Octavia.

Auto Esa

Na trhu s ojetými vozy je mnoho autobazarů, které nabízejí ojeté vozy. Ale ne všechny přicházejí s profesionálním přístupem jako Auto Esa. Společnost, jak je již mnoho let dobře známo, je založena na úzkém vztahu s klienty a profesionálních službách, které zákazníkům nabízíme. Proto se Vám, našim klientům, snažíme kromě široké nabídky prověřených vozů poskytnout také úplnou paletu služeb a produktů s koupí vozů spojených – od financování koupě vozu, přes jeho pojištění až po zabezpečení vozu proti krádeži či výhodné asistenční služby.

Proč koupit ojetý vůz v Auto ESA?

Auto Esa zkušenosti lze charakterizovat do několika bodů, které přesvědčí i váhající, nedůvěřivé zákazníky:
-vozy od nás jsou bez rizika!
-na vůz dáme neodvolatelnou záruku na právní původ vozidla s nárokem na vrácení peněz
-ověřujeme skutečný počet najetých kilometrů s nezávislou společností Cebia
-100% záruka na původ vozu a číslo karoserie
-100% záruka bezpečné koupě – většina prodávaných vozů je v našem vlastnictví
-široký výběr z až 2000 kvalitních a prověřených vozů
-garance výměny vozu do 7 dnů
-garanční servis ZDARMA
-žádné finanční závazky – leasing, půjčka
-žádné zástavní právo
-nejsou blokovány dopravním inspektorátem
-servisní knížka ke každému vozu
-každý zákazník, který u nás zakoupí vůz, získá Osvědčení o prověření vozu!

Nejvyšší garance od Auto ESA!

Auto Esa vlastní 90% nabízených vozů a to je záruka, že jsou všechny vozy kvalitní a prověřené. Proto také může poskytnout svým zákazníkům nadstandardní garance a služby.

Spokojený zákazník Auto esa

Významným ukazatelem jsou Auto Esa reference spokojených zákazníků, ze kterých na závěr vybíráme názor MUDr. Jiřího Mokrejše:
Děkuji. Do Auto ESA jsem si jel pro vůz, na který jsem čekal téměř rok. Pravda, trochu s obavami,ale kupoval a prodával jsem již několik vozů. Byl jsem velmi příjemně překvapen vstřícností a ochotou vašich zaměstnanců – prodejců, zvláště pana Janouška. Ocenil jsem profesionalitu a rychlost převodu vozů a serióznost při jednáních. Komplexnost a variabilita služeb je velmi příjemnou věcí a v dnešní komplikované době vlastně nutností. Na rozdíl od jiných nezapomínáte, že tu jsme hlavně kvůli vozům. Tak pečlivě připravené a servisované vozy se jen tak nevidí. Ale vždyť i ojetina může dobře vypadat a bezpečně sloužit. Děkuji a přeji hodně zajímavých vozů a spokojených zákazníků. Se srdečným pozdravem MUDr. Jiří Mokrejš