Každým rokem se snažíme zvětšit nabídku produktů s logem SKODAHOME.cz. Od letošního roku má SKODAHOME.cz nové logo, které se jako první objevilo na rámečkách pro registrační značky.

Nové logo SKODAHOME.cz

Na 16.srazu SKODAHOME.cz bylo představeno i nové logo, které se postupně bude objevovat i na produktech v našem butiku. Již v loňském roce  navrhnul „Olin“ první skycy, ale až letos jsme nechali zpracovat konečnou podobu. Tu máme jak v barevném, tak i černobílém, zjednodušeném provedení.

Rámeček na RZ

Horkou novinkou jsou plastové rámečky pod registrační značky. Jsou vyrobeny z kvalitního měkčeného plastu, který je mnohem odolnější než běžné rámečky. Je to také první produkt, na kterém je použito nové logo.

Kšiltovky „FLEX“

Do butiku také přišly nové kšiltovky v provedení „FLEX“. Ty nejsou nastavitelné, ale jejich pružný okraj zaručuje příjemný a pevný posed na hlavě. Kšilt je s plastovou výztuží, takže je lze prát a žehlit. V butiku je naleznete ve třech barevných odstínech (černá, šedá, tm. zelená) a třech velikostech S-M, L-XL a XXL.

Chlapecká kšiltovka

Poprvé jsme také mysleli na naše malé „skodahoumáky“, pro které jsme připravili tmavě modrou chlapeckou kšiltovku. Je z vysoce kvalitního materiálu a vzadu ji lze stáhnout pomocí pásku. I zde je kšilt  s plastovou výztuží, takže je lze prát a žehlit.

Riflová bekovka

Doplnili jsme bekovky v krémové barvě a se třemi barvami výšivky. Základní je černá, ke které ještě přibyly dvě exkluzivní barvy červená a lahvově zelená. Novinkou je riflová bekovka, jejíž výšivka je ve stejné barvě jako švy.

Butik SKODAHOME.cz

Veškeré představené zboží a řadu dalšího naleznete v našem internetovém obchodě. V posledních dnech jsme také doplnili velmi oblíbené samolepky, které pro nás vyrábí firma Autolepky.cz.