3. závod letošní Czech Drift Series má trochu netradiční místo. Je jím prostor Obchodního centra Letňany v Praze, kde se v termínu 22.-23. června bude konat v rámci akce International Prague Drift Festival 2013 závod gymkhana. Vedle něho návštěvníci uvidí

International Prague Drift Festivalu

Oproti klasickým drifterským závodům, které se bodují v podobném stylu jako krasobruslení, se naopak gymkhana pojede na čas. Na dvojité speciálně připravené trati budou bojovat vždy dva závodníci proti sobě. Naopak v kurzech bezpečné jízdy půjde o zcela něco jiného než o čas a návštěvníci si budou moci vyzkoušet své reakce za volantem testovacích vozů za asistence zkušených instruktorů.

Prague Car Festival

Pro milovníky rychlých a upravených vozů zde bude připravena výstava v rámci Prague Car Festival, kde bude možné vidět supersporty, tuningové vozy, ameriky, zajezdit si na simulátorech a zhlédnout nabídku několika firem z oblasti motorismu. Pro děti je připravena kromě simulátorů speciální šlapací dráha a budou si tak moci zajet svůj vlastní závod. Nebude chybět ani stánek SKODAHOME.cz

Součástí celého víkendu je také akce 24 hodin pro Kuře. Jedná se o již 8. ročník 24 hodinového závodu rádiem řízených modelů aut třídy Mini Z. Zajímavý bude jistě tým VIP osobností. Možnou účast přislíbili Alena Zárybnická, Čestmír Řanda, Tomáš Hanák, Vojta Kotek, Dalibor Gondík, Otakar Brousek, Tomáš Hanák, Marcela Augustová, Aleš Háma a další.

Pomozte dětem

Přijďte podpořit projekt Pomozte dětem a podívat se na zajímavý program o víkendu 22.-23. června, vždy od 10 do 19 hodin. Vstup je za minimální dobrovolný příspěvek 20 Kč pro projekt s maskotem kuřete.

O Obchodním centru Letňany

Obchodní centrum Letňany bylo postaveno v roce 1998. Toto největší obchodní centrum v České republice s rozlohou přes 125 000 m2 patří mezi TOP 40 obchodních center v Evropě. Návštěvníci zde mohou nakupovat ve více než 180 obchodech. Největší zastoupení mají obchody s módou a módními doplňky. Centrum nabízí také bohatý výběr obuvi, sportovního vybavení, hraček a výrobků pro péči o krásu a zdraví. Návštěvníci zde najdou i jeden z největších hypermarketů Tesco u nás. Mohou využít také řady služeb – od květinářství, přes cestovní kanceláře až po kadeřnictví či čistírnu. Mezi nakupováním mohou lidé navštívit sportovní centrum, aquacentrum, multikino, Skydive arénu či se občerstvit v některé z kaváren či restaurací.

Aktuální informace naleznete na www.praguedriftfestival.cz.