Po vítězství v Rally Hustopeče chce tovární duo ŠKODA Motorsportu Jan Kopecký/Pavel Dresler zvítězit také na Rally Bohemia. Očekává se boj na domácí půdě, v okolí sídla společnosti ŠKODA. Rally Bohemia slaví letos 40. výročí a ŠKODA je u toho opět v roli

ŠKODA Fabia Super2000

Dva starty, dvě vítězství. To je dosavadní bilance tovární posádky Jan Kopecký/Pavel Dresler v letošním Mezinárodním mistrovství České republiky (MMČR) po vystoupeních na Jänner Rally a v Hustopečích. Tomu odpovídá motivace Kopeckého před startem: „Bohemka je pro nás všechny cosi speciálního. Chceme se prezentovat v top formě a vybojovat třetí vítězství v sezoně. Na trati nás bude podporovat spousta fanoušků a zaměstnanců značky ŠKODA. Mohou se spolehnout, že pojedeme na plno,“ říká Kopecký.

Domácí Rally Bohemia

Rally Bohemia začíná v pátek 12. července tradiční městskou zkouškou v centru Mladé Boleslavi. Společně s následující porcí sobotních a nedělních rychlostních zkoušek čeká na posádky 18 měřených úseků o celkové délce 190 kilometrů.

Prioritou je ERC

Kopecký s Dreslerem se letos ukazují v obdivuhodné formě. Prioritou je pro ně ERC, kde ze čtyř startů získali doposud tři první a jedno druhé místo a vévodí celkovému hodnocení.