ŠKODA Originální díly a SKODAHOME.cz pro vás připravily soutěž o tři hodnotné ceny. Jedná se o originální příslušenství střešní nosič dle vlastního výběru, autochladnička a cyklistický dres také dle vlastního výběru. Uzávěrka soutěže bude 31. července 201

ŠKODA AUTO

Pod značkou ŠKODA Originální díly se prodávají náhradní díly, které jsou identické se součástkami používanými při výrobě zcela nových vozů. Běžný zákazník, který pouhým okem není schopen odlišit kvalitní výrobek a nekvalitní plagiát, tak dostává záruku prvotřídní kvality a stoprocentní kompatibility.

Soutěžní formulář zde>>

ŠKODA Originální díly

ŠKODA AUTO díky svému know-how a procesům kontroly kvality doporučuje používání ŠKODA Originálních dílů a opravy v autorizovaném servisu. Zákazník tak získá záruku, že díly namontované do jeho vozu budou spolehlivé, funkční a bezpečné. ŠKODA Originální díly zaručují optimální jízdní vlastnosti vozu za všech podmínek, bezchybné ovládání vozidla a všem pasažérům pohodlí a jízdní komfort.

Bezpečnost

Každý díl a součástka na automobilu má svůj význam a na některých přímo závisí bezpečnost jízdy. Zatímco při běžném používání se snížená kvalita součástky nemusí projevit, v extrémních situacích, kdy je ohrožena bezpečnost posádky vozidla, může být kvalita dílu rozhodujícím faktorem v otázce přežití. To se týká především brzdného systému vozu, bezpečnostních pásů, airbagů a dalších bezpečnostních prvků.

Špičková kvalita

ŠKODA Originální díly procházejí náročnými testy různých druhů, které dokonale prověří kvalitu výrobku. Slouží k tomu rozsáhlé zkušební zařízení oddělení vývoje včetně zkušební dráhy a materiálové laboratoře oddělení kvality. Vedle obvyklých nárazových testů a testů zaměřených na ochranu chodců jde například o testy na klimatickou a teplotní odolnost či simulaci slunečního záření.

Soutěžní formulář zde>>

Dlouhá životnost

Použití materiálů prvotřídní kvality a špičková technologie výroby ŠKODA Originálních dílů zaručují jejich maximální spolehlivost a dlouhodobou životnost.

Dostupnost

Na ŠKODA Originální díly je poskytována minimálně dvouletá záruka, u ŠKODA Originálních baterií tříletá a u tlumičů výfuku od modelu Octavia I a výš dokonce čtyřletá záruka. Jejich kvalita a požadovaný výkon plně odpovídají jejich ceně. Díky husté síti autorizovaných servisů ŠKODA AUTO na celém území ČR je možné snadno a rychle uspokojit všechny řidiče vozů ŠKODA.

Zásobování ŠKODA Originálními díly je zajištěno i po ukončení výroby daného modelu, a to minimálně na zákonem stanovenou dobu 5 let, přičemž cílem ŠKODA Auto je zajištění dílů nutných pro provoz vozidla až po následujících 15 let. U ostatních skupin dílů je dostupnost dána jejich významem.

Originální technická řešení

ŠKODA Originální díly jsou vždy na vývojové úrovni aktuálně prodávaných dílů. To znamená, že procházejí veškerými inovacemi, k nimž v průběhu vývoje daného modelu dochází. Není tedy výjimkou, že namontováním ŠKODA Originálního dílu dostane zákazník technicky ještě dokonalejší produkt, než získal při samotné koupi vozu.

Soutěžní formulář zde>>

Ochrana životního prostředí

Dodržování právních předpisů je pro společnost ŠKODA AUTO samozřejmostí. Do sortimentu ŠKODA Originálních dílů patří i díly výměnné, při jejichž výrobě není životní prostředí natolik zatěžováno odpadem, přebytkem odpadního tepla a znečišťováním vody. Vrácené díly se totiž upravují pro opětovné použití, a tak se znovu využívá i značná část energie vložená do dílů při výrobě.

Šeková knížka plná slev

Pro majitele vozů starších 4 let nabízí ŠKODA AUTO Šekovnou knížku plnou slev na vybrané servisní úkony se slevou až 20%. Více na www.sekova-knizka.cz.“