Druhý ročník netradiční motoristické výstavy Prague Car Festival nabídne opět unikátní podívanou a opět nebude chybět ani stánek SKODAHOME.cz.

Výstaviště PVA Letňany přivítá poslední prázdninový víkend 31.8. – 1.9.2013 již druhý ročník motoristické výstavy, která je zaměřena především na upravené automobily, luxusní, sportovní a závodní vozy, ameriky, elektromobily a bohatý doprovodný program.

V hale budou k vidění kromě více než 250 netradičních automobilů módní přehlídky a tanečnice, k tomu airbrush, herní konzole, soutěže o zajímavé ceny, firmy s příslušenstvím a další doprovodný program.

Airbrush se představí pod hlavičkou soutěže Anest Iwata Cup 2013, kterou spolupořádá společnost Toplac.

Soutěže krásy budou prezentovány v podobě finále Czech Driver Girl a Miss léto. První soutěž je zaměřena na dívky s vášní pro motorismus a odvahou pro plnění netradičních úkolů ze světa automobilů. Ta druhá je naopak o fotografování dívek, které ke krásným autům bezesporu patří, stejně jako projekt Tuning Girl.

Jako hosté se představí kluby z české plochodrážní scény a krásné motocykly několika kategorií. Uvidíte také unikátní výstavu k 65. výročí plochodrážního závodu Zlatá přilba města Pardubice.

Pokud patříte k příznivcům RC modelů, můžete si je buď sami vyzkoušet nebo se stát diváky opravdového závodu pod hlavičkou RC Drift Clubu Praha.

Na venkovní ploše si návštěvníci budou moci vyzkoušet elektromobily, vozítka Segway, kurzy bezpečné jízdy, sportovní vozy a zvýšit hladinu adrenalinu při revoluci v driftování v podobě jízd s vozy EASYDRIFT.

Zkrátka nepřijdou ani nejmenší. Pro ně je po oba dny připravený závod na speciálních šlapadlech, dětské hřiště, trenažery jízdy a další zábava.