ŠKODA Originální díly a SKODAHOME.cz pro vás připravily další soutěž o tři hodnotné ceny s podtitulem „Na plný plyn“. Uzávěrka soutěže bude 30. září 2013 a následující týden oznámíme její vítěze.

ŠKODA AUTO

Česká automobilka ŠKODA Auto pod značkou ŠKODA Originální díly prodává náhradní díly, které jsou identické se součástkami používanými při výrobě zcela nových vozů. Běžný zákazník, který pouhým okem není schopen odlišit kvalitní výrobek a nekvalitní plagiát, tak dostává záruku prvotřídní kvality a stoprocentní kompatibility.

Soutěžní formulář zde>>>

ŠKODA Originální díly

Pod značkou ŠKODA Originální díly zaručuje ŠKODA Auto zákazníkovi, že díly namontované do jeho vozu budou spolehlivé, funkční a bezpečné. Tím česká značka splňuje několik hlavních bodů – bezpečnost, špičková kvalita, dlouhá životnost, originální technická řešení, ochrana životního prostředí a v neposlední řadě velmi důležitá dostupnost.

Šeková knížka plná slev

Pro majitele vozů starších 4 let nabízí ŠKODA AUTO šekovnou knížku plnou slev na vybrané servisní úkony se slevou až 20%. Více na www.sekova-knizka.cz.“

ŠKODA Motorsport

Každá úspěšná automobilka se též účastní i motoristického sportu. Ne jinak je tomu i u značky ŠKODA Auto.  V letošním roce bojují vozy ŠKODA Fabia Super2000 v několika různých šampionátech, kde jen výjimečně přepustí vítěznou pozici v cíli.

Soutěžní formulář zde>>>

Soutěž „Na plný plyn“

Soutěží se o tři ceny, které věnuje ŠKODA originální díly – Pánská mikina Motorsport na zip, Polo-shirt pánský Motorsport, Model vozu ŠKODA Fabia S2000 v měřítku 1:43. Každý soutěžící, který správně zodpoví všechny otázky, postoupí do finále, kde budou vylosováni tři vítězové. Uzávěrka soutěže bude 30. září 2013 a následující týden oznámíme i vítěze.

Který jezdec v současné době vede Mistrovsví Evropy v soutěžích?
A. – Sébastien Ogier
B. – Jan Kopecký
C. – Václav Pech jun.

Jaký vůz řídil Ital Elwis Chentre na letošní Rally Bohemia?
A. – Škoda Fabia WRC
B. – Škoda Fabia R2
C. – Škoda Fabia S2000

Kdo vyhrál 40.Rally Bohemia 2013?
A. – Václav Pech jun
B. – Jan Kopecký
C. – Roman Kresta

Soutěžní formulář zde>>>