Srazy Relaxmeeting, ať už se jedná o letní Padubice nebo podzimní Heřmanův městec, se za svou dobu fungování zařadily na vrchol českých tuningových srazů. Dovolím si napsat, že i když by padaly trakaře, v paddocku pardubického dostihového závodiště a v ke

Relaxmeeting Heřmanův Městec

Sobotní “Heřmaňák” byl toho jasným důkazem… Zima, déšť, voda a bláto vítaly páteční a sobotní návštěvníky této akce. Nicméně, i přes tyto nepřízně počasí se zde představilo nemálo lidí a vozů z vrcholu české tuningové scény.

A program akce nabízel slušnou porci zábavy v podobě soutěží.

K tradičnímu Show&Shine probíhalo poslední kolo Tuning Ligy a její finále a noční soutěž Relax Neon Cup. Hifíci měli možnost změřit tlaky a kvalitu zvuku v soutěžích dbDrag a EASCA. Zpestřením programu bylo jednoznačně představování aut na plachtě, ale také ukázka hasičského sboru dobrovolných hasiců při vyproštění raněného z vozu a Ultimate Ramp Show.

Pohodový Relax

Vyhlášení výsledků bylo naplánováno na pátou hodinu odpolední. To byl také čas, kde se na nad autokempem protrhala zatažená obloha a zmáčené vozy a návštěvníky začaly sušit podzimní sluneční paprsky. Po vyhlášení se opět naplno rozjela celovíkendová párty a zcela jistě již teď se všichni těší na další Relaxmeeting.

Velká fotogalerie Relaxmeeting Heřmanův Městec

Článek, foto: Fíla