Sešel se rok s rokem, a opět se sjely vozy s okřídleným šípem ve znaku k Máchovu jezeru do Doks. V kempu Klůček se pořádal již 21. ŠKODA TUNING DOKSY.

ŠKODA TUNING DOKSY

Po jarním odvolaném srazu to vypadalo, že na ŠKODA TUNING DOKSY budeme jen vzpomínat. Pořadatelům to nedalo a trochu na rychlo připravili podzimní již 21. ŠKODA TUNING DOKSY. Někteří z účastněných se o termínu dozvěděli doslova několik dní pře datem pořádání.

Méně je více

V minulosti se k Máchovu jezeru sjíždělo na tři stovky vozů s okřídleným šípem ve znaku. Ale i do srazů zasáhla krize tak, že tato čísla se v posledních letech zmenšila. Ale i přes všechna negativa (krize, pozdě zveřejněný termín …) se do kempu Klůček v Doksech sjelo více jak sto vozů Škoda.

I přes menší počet vozů, na který jsme v Doksech zvyklí, přijela pěkná a zajímavá auta. Pořadatelé v průběhu dne pak vybrali TOP 5 veteránů a TOP10 natuněných cár. 

O pohodový průběh celého srazu se postaralo i počasí, které okolí Máchova jezera vyškrtlo ze sobotního programu deštů.  Díky tomu byla mezi zúčastněnými velice dobrá nálada, která se nesla v přátelském duchu.

SKODAHOME.cz

V průběhu srazu také proběhly vzpomínky na minulé ročníky, na jednom z nich také proběhl jeden z prvních srazů SKODAHOME.cz. Závěrem si Vás ještě dovolíme pozvat na 12.řijna 2013, kdy se pořádá podzimní sraz SKODAHOME.cz.

Sraz se koná v tradičním prostředí TRIOCAMPU Praha 8 – Dolní Chabry, Ústecká ulice. (MAPA). I na podzim je naším hlavním partnerem Škoda Auto, která zde představí vůz Škoda Octavia RS. Nebude chybět ani malý orientační závod SKODATOUR a prvních 77 zúčastněných dostane pamětní plaketu – pohárek.

Velká fotogalerie 21. ŠKODA TUNING DOKSY