Podzimní sraz SKODAHOME.cz měl hned několik „NEJ“ a s hrdostí můžeme říci – padl podzimní rekord a pouze jeden letní sraz byl lepší. Na 17.sraz SKODAHOME.cz se sjelo 150 aut.

Podzimní sraz SKODAHOME.cz

O víkendu se v pražském Triokempu sjely škodovky ke svému již 17.srazu SKODAHOME.cz. Ač počasí nebylo podle přání účastníků, tak i pořadatelů, přijeli příznivci z Čech, Moravy, Německa, ale také nejvzdálenější účastník ze Slovenska (přes 700 km).

Podzimní setkání je ve znamení malé orientační soutěže, která letos byla vylepšena o jízdu zručnosti. Ta dle očekávání pořadatelů letos rozhodovala i o vítězi. Letos zvítězila smíšená posádka Radek s Veronikou na voze ŠKODA Octavia RS z roku 2012.

Škodovkou k hranicím Číny

Na sraz přijela i „Stodváca“,která již absolvovala několik výletů do daleké ciziny. Z poslední cesty se vrátila právě nedávno. Její cesta vedla až k hranicím Číny a při návratu domů na tachometru přibylo 17.065 km.  Jsme rádi, že se posádka vrátila v pořádku a na karoserii byl i nápis SKODAHOME.cz.

1 milion kilometrů s vozem ŠKODA Fabia

Účastníci také mohli obdivovat vůz ŠKODA Fabia 1,9 TDI 74 kW (101 k) z roku 2000, která má na počítadle milion ujetých kilometrů! Její majitel, Peter Kirchhoff pro představu by musel během 13 let 25krát objet kolem zeměkoule.

ŠKODA Octavia RS

Asi největším lákadlem srazu, bylo představení nejrychlejší sériové škodovky. ŠKODA Auto nám zapůjčila novou Octavii RS s benzínovým dvoulitrovým motorem o výkonu 162 kW. V jednu chvíli nás až zaskočil nápor zájemců o svezení.

A těch zajímavostí na srazu bylo více. Například polohovací zvedák AUTOLift3000 od firmy Renref.cz,na kterém byl představen nový vůz ŠKODA Octavia Combi. Velký zájem byl tradičně o tombolu letos umístěnou ve stanu firmy Art garage, která představila unikátní povrchovou ochranu pro automobily CERAMIC Pro Series.

Závěrem chceme poděkovat všem našim partnerům za podporu 17.srazu SKODAHOME.cz. K naší radosti byl ustanoven nový rekord podzimních setkání (150 vozů) a již se těšíme, až vás příští rok opět uvidíme v pohodové náladě v pražském kempu. 

Partneři srazu

ŠKODA Auto, ŠKODA Originální díly, AAA Auto, Auto Kelly, OB Autodíly, Art garage, Renref.cz, IPAK tonery, Grada, Abrex, FoxToys, LevnéPneu.cz,

Velká fotogalerie 17.sraz SKODAHOME.cz