Vážení příznivci značky ŠKODA, naším cílem je nabídnout zákazníkům vedle samotných vozů také kompletní nabídku doplňkových služeb – včetně servisu, financování a nově i pojištění. Pojďme se společně podívat, co vám naše novinka přináší.

ŠKODA Pojištění: Jistíme vás kdekoliv

Jako ušité na míru vašemu novému vozu ŠKODA je pojištění, díky kterému můžete cestovat bez obav a starostí. Se ŠKODA Pojištěním bude o váš vůz vždy špičkově postaráno ve značkovém servisu ŠKODA za použití kvalitních originálních dílů – a samozřejmě bez amortizace.

Stačí si zvolit jednu z variant – Standard nebo Plus, která bude 100% vyhovovat vašim představám. Pokud zvolíte pojištění Plus, kromě komplexního krytí navíc nebude mít vaše případná první nehoda vliv na váš bonus a výši pojištění. Současně získáte pojištění GAP, které kryje rozdíl mezi obvyklou cenou vozidla v době totální havárie a původní cenou nového vozidla.
   
Bourali jste daleko od domova? Nevadí, přesto váš vůz zdarma odtáhneme do vašeho Domovského servisu a zapůjčíme vám náhradní vůz až na 20 dní, v případě odcizení vozidla dokonce až na 60 dní.

Stal se váš vůz obětí řádění kun nebo hlodavců? ŠKODA Pojištění kryje i poškození zvířetem nebo jeho sražení a samozřejmě také živelní pohromy.

A v neposlední řadě také získáte možnost nejrychleji rostoucích bonusů, které na maximum vyrostou už za pět let!

Neváhejte a zajistěte si klid a jistotu na cestách se ŠKODA Pojištěním!