„Jen to nejlepší je dosti dobré pro naše zákazníky.“ Tento slogan obou zakladatelů Václava Laurina a Václava Klementa neztratil ani 118 let od založení české automobilky nic ze svého významu. ŠKODA nabízí vždy „kus auta navíc“ a dokáže nadchnout zákazníky

Laurin & Klement

Výbavová verze L&K je poctou zakladatelům značky Václavu Laurinovi a Václavu Klementovi. Kořeny společnosti ŠKODA AUTO sahají do roku 1895. U zrodu dnešní firmy stáli mechanik Laurin a knihkupec Klement. Již od 90. let minulého století jsou L&K modely zosobněním komfortu a exkluzivního stylu. Vedle modelu ŠKODA Octavia nabízí automobilka exkluzivní provedení L&K také pro modely Superb a Superb Combi, stejně jako pro nové modely Yeti a Yeti Outdoor.

ŠKODA Yeti L&K

Třetí z aktuálních modelů Laurin & Klement je zcela přepracovaná ŠKODA Yeti – a to v obou designových liniích Yeti a Yeti Outdoor. Také pro model Yeti L&K je k dispozici exkluzivní kožený interiér v hnědé barvě, černá dekorační lišta v designu klavírového laku, vkládané tkané koberce s hnědým obšitím a prahové lišty s hliníkovým designem a emblémem Laurin & Klement. V rámci standardní výbavy jsou k dispozici bi-xenonové světlomety a integrovanými LED svítilnami pro denní svícení, zadní svítilny s LED technikou, 17″ dvoubarevná kola z lehké slitiny, rádio Bolero nebo tříramenný multifunkční volant. Exkluzivně pro model Yeti L&K je k dispozici odstín hnědá Magnetic.