Se začátkem jara přicházejí autorizovaní servisní partneři značky ŠKODA s atraktivní jarní nabídkou. Její součástí je zvýhodněná servisní prohlídka vozu, bezplatná montáž zakoupených pneumatik značky Continental. V nabídce je také až dvacetiprocentní slev

ŠKODA AUTO Česká republika

„Nyní je ideální čas na to, dostat svůj vůz do kondice,“ říká Karel Starý, vedoucí Aftersales společnosti ŠKODA AUTO Česká republika. „S novou jarní nabídkou nabízí naši autorizovaní servisní partneři svým zákazníkům kompetentní, rozsáhlou a cenově výhodnou kompletní servisní prohlídku jejich vozu značky ŠKODA. Zákazníci navíc získají atraktivní slevy na originální díly, příslušenství, oblečení a jízdní kola,“ dodává Starý.

Participující servisní partneři společnosti ŠKODA AUTO nabízí rozsáhlou servisní prohlídku za pouhých 99 Kč. Tato prohlídka zahrnuje kontrolu stavu motorového oleje, chladicí a brzdové kapaliny, stejně jako kontrolu akumulátoru, pohledovou kontrolu podvozku, čelního skla, karoserie a pneumatik, včetně náhradního kola. Dále se kontroluje těsnost chladicího systému a funkce osvětlení a ostřikovačů.

ŠKODA-partner

Zákazníci navíc v rámci jarní akce mohou získat bezplatné přezutí pneumatik. Pokud si zákazník na svůj vůz značky ŠKODA zakoupí nové pneumatiky značky Continental, participující servisy ŠKODA mu je zdarma namontují a kola vyváží. Zimní pneumatiky lze u ŠKODA-partnera uskladnit za výhodnou cenu zhruba 600 Kč. Tato cena vedle profesionálního uskladnění zahrnuje i vyčištění pneumatik a disků.

ŠKODA Originální díly

Mimořádně atraktivní je také nabídka ŠKODA originálních dílů prostřednictvím programu ‚Šeková knížka plná slev‘. Pro modely Fabia, Roomster, Octavia a Superb, staré čtyři a více let, jsou vybrané originální díly nabízeny s až dvacetiprocentní slevou. Sleva platí mimo jiné na brzdové destičky, čelisti, kotouče a bubny, stejně jako na tlumiče pérování, spojkové lamely, přítlačné kotouče a setrvačníky.

ŠKODA Originální příslušenství

ŠKODA navíc snižuje ceny vybraného ŠKODA Originálního příslušenství. S touto slevou lze například zakoupit střešní boxy a držáky kol do interiéru. Také sportovní a cyklistické oblečení a jízdní kola značky ŠKODA jsou v nabídce za snížené ceny. Vedle nákupu u autorizovaných servisních partnerů ŠKODA je možné si tyto položky zakoupit ve ŠKODA E-shopu na adrese http://eshop.skoda-auto.com.