Výstaviště PVA EXPO PRAHA přivítá poslední prázdninový víkend (30.-31.8.2014) již třetí ročník motoristické výstavy, která je zaměřena především na upravené automobily, luxusní, sportovní a závodní vozy, ameriky, elektromobily a bohatý doprovodný program

Prague Car Festival 2014

V hale budou k vidění kromě více než 250 netradičních automobilů, módní přehlídky a tanečnice, k tomu airbrush, herní konzole, soutěže o zajímavé ceny, firmy s příslušenstvím a další doprovodný program. Chybět nebudou soutěže krásy a fotografování dívek s automobily.

Jako hosté se představí několik týmů z oblasti profesionálních závodů. Pokud patříte k příznivcům RC modelů, můžete si je buď sami vyzkoušet, nebo se stát diváky opravdového závodu.

Na venkovní ploše si návštěvníci budou moci vyzkoušet v praxi elektromobily, Segway, sportovní vozy a další prostředky ze světa kol. Zkrátka nepřijdou ani nejmenší. Pro ně je po oba dny připraveno dětské hřiště, trenažery jízdy a další zábava.

SKODAHOME.cz a SKODAMOTOR.cz

Ani na třetím ročníku nebude chybět společná expozice SKODAHOME.cz a SKODAMOTOR.cz, která bude letos opticky rozdělena do čtyř celků: veterán, SKODAHOME.cz, SKODAMOTOR.cz, 50 let s eMBéčkem.

Veterán

V sekci veterán se představí předválečné vozy ŠKODA 4R z roku 1929, ŠKODA 422 a Aero 1000. Poválečné veterány zastoupí dva vozy Porsche 911 a 550 spyder.

SKODAHOME.cz

Hlavním magnetem budou dva natuněné vozy ŠKODA 120 a ŠKODA Fabia, které doplní Škoda Rapid a Škoda 120 „užovka“. Nové řady škodovek zastoupí ŠKODA Octavia Combi na CNG.

SKODAMOTOR.cz

Dílna SKODAMOTOR.cz představí motory do závodních vozů ŠKODA včetně motorové brzdy. Ústředními vozy této sekce budou dva vozy, které mají mnoho společného, ale přitom jsou úplně jiné (Škoda 110R a Škoda 130 RS).

50 let s eMBéčkem

Letos ŠKODA 1000 MB oslavila 50 let od zahájení výroby tohoto legendárního vozu. V sekci 50 let s eMBéčkem budou moci návštěvníci shlédnout desítku těchto automobilů v různých modelových řadách (pravostranné řízení, MB, MBG, MBX)

Neváhejte a poslední prázdninový víkend (30.-31.8.2014)  si přijďte užít na  Výstaviště PVA EXPO PRAHA.