Již 3. ročník IPCF připravil návštěvníkům nevšední pohled na vozy více jak 80 let staré, tak vozy slavící padesát let nebo současné natuněné káry. Více jak 300 exponátů zabralo plochu přes 20 000 m2 a vidělo ji na 10 tisíc lidí.

SKODAHOME.cz a SKODAMOTOR.cz na IPCF

Ústřední plocha po příchodu do hlavní haly patřila SKODAHOME.cz a SKODAMOTOR.cz. Návštěvníkům představila na dvě desítky exponátů s nejstarším vozem výstavy ŠKODA 4R z roku 1929. SKODAMOTOR.cz ukázala motory do závodních speciálů lemovány vozy ŠKODA 130 RS a ŠKODA 130 LR. V expozici SKODAHOME.cz  nejvíce zaujalo osm vozů ŠKODA 1000 MB.

50. let s eMBéčkem

V expozici připomínající 50. let s eMBéčkem jsme představili jak klasické čtyřdvéřové karoserie, tak dvoudvéřové verze MBX. Nechyběl ani ne moc rozšířený typ ŠKODA 1000 MBG de Luxe z roku 1967 s polepy z letošní soutěže Mistrovství světa Oldtimer Bohenia Rally – FIVA, kde i přes problémy se spojkou dojela na osmém místě. Padesátiletá eMBéčka se představila i jako TAXI, či Veřejná Bezpečnost.

Padesátiletý Mustang

Padesátileté výročí kromě eMBéček slavil i FORD Mustang. Tomu patřila sousední expozice a nechyběly ani další ameriky.  V první části haly nalezli ještě návštěvníci několik supersportů a závodní speciál Ford Fiesta WRC Martina Prokopa ve stánku Millers Oils.

TUNING

Slovo TUNING jednoho dráždí, druzí ho milují. A právě Ti, co ho milují se sešli v Letňanské hale. Kromě českých tunerů přijeli i zástupci ze sedmi států. Již nyní můžeme říci, že se jednalo o největší přehlídku natuněných kár v České republice.

… IPCF 2015

Letošní ročník IPCF skončil, a více Vám ho přiblíží naše fotogalerie a video pořadatele. Zároveň v hlavě začínáme spřádat plány, jaké vozy s okřídleným šípem ve znaku představí SKODAHOME.cz a SKODAMOTOR.cz na 4. ročníku IPCF 2015.

Velká fotogalerie International Prague Car Festival 2014

http://youtu.be/uvRgvs57Wso