Shánění vhodného vánočního dárku může být spojeno se starostmi a komplikacemi. Někdy chybí nápad, jindy čas. Trn z paty v takové situaci určitě vytáhne bohatě zásobený Škoda E-shop, který přináší komfortní a bezpečné nakupování nejenom Škoda Originálního

Škoda E-shop

Vánoční dárek by měl potěšit. A praktické dárky potěší každého, včetně těch z nás, kteří si je třeba pořídí i sami za peníze, které našly pod stromečkem. Pro cesty za zimními radovánkami se hodí aerodynamicky optimalizovaný originální střešní box o objemu 380 litrů, který je vhodný na všechny modely vozů Škoda. Zabalit ho do velké krabice s mašlí je sice výzva, ale pět párů lyží nebo čtyři snowboardy v něm budou díky bezpečnostnímu centrálnímu zámku vždy perfektně chráněny. Tohoto skvělého pomocníka můžete mít již za 8 288 Kč. Na zasněžených horských cestách se leckdy nelze obejít bez sněhových řetězů. Škoda E-shop na to pamatuje aktuálními slevami sad sněhových řetězů, jejichž ceny začínají na 1 220 Kč. Originální řetězy dodávané v praktickém a elegantním plastovém kufříku jsou vyrobeny z tvrzené ušlechtilé oceli a jejich design zaručuje vynikající trakci při rozjezdu i brzdění a maximální možný komfort jízdy. Samozřejmostí je snadná montáž bez nutnosti popojíždět s vozem.

Ale teď už se pojďme podívat na ty dárky, které dokážou chytnout i za srdce. Nejen na fandy týmu Škoda Motorsport čekají pánské hodinky z nerezové oceli za skvělých 3 529 Kč. Hodinky s ciferníkem z karbonu jsou vodotěsné do 5 atmosfér a pohání je kvalitní japonský strojek Seiko. Na ruce je drží měkký polyuretanový pásek s dezénem pneumatiky. Stejný model nosí i pilot speciálu Škoda Fabia Super 2000 Jan Kopecký! I pro dámy má Škoda E-shop dost tipů. Proč se neobléct třeba do elegantních oděvů z módní kolekce značky? Dámská softshellová bunda bílé barvy s černými zipy a prvky na koncích rukávů je k mání za 2 428 Kč. A půjde vaší partnerce nejen k pleti, ale i k autu. Ratolesti jistě ocení kovové modely vozů v měřítku 1:43 s propracovanými detaily. Většinu modelů Rapid a Octavia v různých barevných provedeních lze nyní zakoupit za jednotnou cenu 253 Kč. To vše a mnohem více najdete v neustále aktualizovaném Škoda E-shopu na adrese eshop.skoda-auto.cz

Veškeré zde nabízené příslušenství prochází přísnými interními testy, aby splňovalo normy a kvalitativní kritéria značky Škoda. Kupující tak mají jistotu bezpečnosti, mechanické odolnosti, bezproblémové kompatibility a dlouhé životnosti zakoupeného zboží. Ve Škoda E-shopu rozhodně nenarazíte na neschválené zboží bez patřičných homologací, a už vůbec ne na stále rozšířenější falzifikáty, které se na nás hrnou z různých neznačkových e-shopů. Navíc má zákazník možnost osobního odběru u některého z téměř 200 partnerů rozmístěných po celé republice. Jejich seznam i s otvíracími hodinami během svátků naleznete na stránce Škoda E-shopu. Teď už nám tedy vážně chybí jenom ten sníh a slunečné počasí.

Proč se na Vánoce připravit ve Škoda E-shopu?

1. Úplnost a přehlednost
Na jednom místě zde najdete široký sortiment Škoda Originálního příslušenství a reklamních předmětů. Po zadání konkrétního modelu Škoda se zobrazí pouze relevantní produkty pro daný model a kompletní sortiment dárkových předmětů. Nechybí ani kolekce doplňků od Škoda Motorsport.

2. Kvalita a bezpečnost
U veškerého Škoda Originálního příslušenství je garantována 100% kompatibilita s vozy Škoda. Klade se důraz na bezpečnost, kvalitu, užitné vlastnosti a aktuální legislativní požadavky.

3. Promyšlená logistika a snadný nákup
Díky široké paletě možností dopravy a platby si tu nejvhodnější nalezne každý. Protože má Škoda velmi rozsáhlou síť partnerů (její showroomy jsou rozmístěny po celé ČR), může se Škoda E-shop pochlubit vysokým počtem výdejních míst. V případě doručení k vámi vybranému dealerovi nebo nákupu nad 700 Kč neplatíte poštovné.