Každým rokem přináší mediální skupina … ŠKODA NEVĚDĚT něco nového, a ani na Nový rok 2015 to není jinak. Mezi hlavní novinku patří spuštění nových webových stránek SKODAKLASIK.cz.

Mediální skupina … ŠKODA NEVĚDĚT

Rok 2014 byl pro mediální skupinu … ŠKODA NEVĚDĚT v mnoha aspektech opět přelomový, a pro celý redakční tým náročnější. Nadále pokračovala spolupráce s dvěmi největšími partnery ŠKODA Auto a Mototechna – AAA Auto. Nesmíme zapomenout ani na menší partnery Auto Kelly, OB autodíly či nováčka Miller Oils.

Mediální skupina … ŠKODA NEVĚDĚT vloni pořádala tři srazy. Novinkou byl 1. ročník SKODAKLASIK.cz veterán sraz, který se konal v sousedství Prachovský skal s návštěvou Rumcajsova města Jičína. Krok kupředu zaznamenali i návštěvníci na srazech SKODAHOME.cz. Zvláště na jarní 18.sraz SKODAHOME.cz přijelo rekordních 220 vozů, z nichž tři desítky eMBéček si přijely připomenout 50 let od spuštění jejich výroby.

SKODAKLASIK.cz

Hlavní novinkou mediální skupiny … ŠKODA NEVĚDĚT pro rok 2015 je spuštění nových webových stránek SKODAKLASIK.cz, které doplní SKODAHOME.cz, Forum-SKODAHOME.cz, WV-scene.cz  a partnerské SKODAMOTOR.cz.

Web SKODAKLASIK.cz je přímým vývojem SKODAHOME.cz sekce veterán.  Čtenáři zde naleznou mnohem přehlednější uspořádání a více informací o historických vozech. Stránky SKODAKLASIK  jsou rozděleny do tří základních sekcí MAGAZÍN – VETERÁN KLUB – OSTATNÍ.

PF2015

Závěrem bychom všem našim příznivcům chtěli poděkovat, že navštěvují naše stránky a svými příspěvky je podporují. Zároveň děkujeme všem našim partnerům a těšíme se na spolupráci v novém roce 2015.

Redakce mediální skupiny … ŠKODA NEVĚDĚT vám všem přeje hodně pracovních i osobních úspěchů a hodně zdraví v novém roce 2015.