AutoStore © je přední značka v oblasti autokosmetiky a péče o vozidlo. Po internetovém obchodě autostore.sk vznikl na začátku tohoto roku obchod autostore.cz, aby se produkty co nejvíce přiblížily zákazníkům v České republice.

Autoglym

K uvedení AutoStore.cz na český trh nám zástupce firmy řekl: “Naším cílem je prodávat v našich internetových obchodech pouze originální a kvalitní autokosmetiku, která dokáže s vaším vozidlem udělat zázraky. Našimi předními značkami v péči o vozidlo jsou výrobky značek Autoglym a Meguiar’s. Dále u nás najdete výrobky pro péči o vozidlo od firem 3M, Liqui Moly. V blízké budoucnosti plánujeme rozšířit autokosmetiku o výrobky značky Collinite”.

Strojní leštění

V nabídce najdete produkty pro strojní leštění, mezi nimiž jsou elektrické leštičky, leštící sady, leštící kotouče a pasty. V této nabídce převažuje sortiment produktů Flex a 3M, kterým sekunduje Meguiar’s svým unikátním leštícím systémem DA Power System.

Liqui Moly

Dále se zabývají prodejem přísad do oleje, benzínu, nafty a chladicího systému německé značky Liqui Moly. Všechny tyto produkty procházejí důkladným testováním německé zkušebny TÜV a tím je bezpečnost našich přísad garantována!

V AutoStore nezapomínají ani na oblast průmyslu, kde mají k dispozici velmi široké spektrum plastických maziv, tuků a čisticích prostředků. Jsou distributorem značek Autoglym, Flex, Liqui Moly, Meguiar’s, 3M a Nano4Life. AutoStore zaručuje, že bez ohledu na to, jaký produkt preferujete, jejich výrobky splní vaše očekávání.

Závěrem vás ještě pozveme na facebookové stránky, kde neustále probíhají různé soutěže. Aktuálně nyní běží soutěž o Autoglym Aqua Wax Kit.