Přemýšlíte o novém autě? Prohlížíte webové stránky, časopisy s testy a porovnáním různých značek a modelů, a snažíte se zorientovat v nabídce? Jaký by měl ten nový vůz být? Co vlastně potřebuji a chci?

Takto přemýšlí mnoho lidí před pořízením nového vozu. Každý má jiné preference, někdo klade důraz na výkon motoru, další potřebuje dostatek prostoru pro rodinu, nebo je prioritou moderní a originální design a všichni vyžadujeme maximální bezpečnost a ochranu.
A mohli bychom mít vše? Výkon, krásu, prostor, pohodlí a bezpečí? Odpověď zní ano, můžete mít Hyundai i30.

Nový Hyundai i30 nabízí nejmodernější design, neobvykle bohatou výbavu, prvotřídní kvalitu a maximální bezpečnost již v základním provedení (výbavě).

Hyundai i30 můžete mít ve verzi kombi nebo hatchback, obě varianty poskytují dostatek prostoru pro cestující a to i na zadních sedadlech, verze kombi navíc i velkorysý objem 1316l zavazadlového prostoru při sklopení zadních sedadel.

O bezpečnost se stará 7 airbagů, ty pokrývají každé rizikové místo interiéru a spolu se systémy aktivní ochrany, které usnadňují jízdu a orientaci v rušném provozu a pomáhají předcházet nehodám, zajišťují bezpečí celé posádky.

Dynamiku vozu zajišťují úsporné benzínové a dieselové motory o objemu 1,4l a 1,6l s kombinovanou spotřebou od 4,0l/100km a maximálním výkonem až 100kW. Také můžete volit mezi manuální 6-ti stupňovou převodovkou nebo 7-mi stupňovou automatickou. Ovšem maximální zážitek z dynamické jízdy poskytne prémiový model i30 Turbo s výkonem 137kW.

Moderní technologie, výkon, praktičnost a bezpečí zabalené v originálním a nepřehlédnutelném designu, to je Nový Hyundai i30.

Stále nejste rozhodnuti? Pak musíte Hyundai i30 zažít na vlastní kůži. Objednejte si u Auto Palace Butovice, největšího prodejce vozů Hyundai, testovací jízdu. Zkušení prodejci Vám zodpoví všechny otázky, poradí s výběrem modelu, zajistí výhodné financování a Váš stávající vůz vykoupí na protiúčet.