Pro naše čtenáře zde máme soutěž o deset vstupenek na 4. ročník automobilové výstavy Prague Car Festival se uskuteční ve dnech 29-30. srpna na výstavišti PVA Expo Praha.

Prague Car Festival

Na ploše téměř 20 000 m2 uvidíte přes 300 unikátních automobilů z mnoha oblastí motorismu a k tomu bohatý doprovodný program. Již potřetí za sebou se na Prague Car Festivalu představí samostatná expozice SKODAHOME.cz a SKODAMOTOR.cz. Letošním tahákem budou vozy řady ŠKODA 105/120 s podtitulem “Jak se jezdilo na dovolenou”.

Soutěžní formulář zde>>>

Pravidla soutěže

Stačí pouze vyplnit formulář soutěže a odpovědět na jednoduchou otázku. Každý stý, který správně odpoví na soutěžní otázku vyhrává jednu vstupenku na 4. ročník automobilové výstavy Prague Car Festival se uskuteční ve dnech 29-30. srpna na výstavišti PVA Expo Praha. Počet lístků je omezen, a soutěž bude končit buď po vyčerpání přidělených lístku, nebo 17. srpna 2015.

Po kolikáté již bude mít SKODAHOME.cz expozici na Prague Car Festivalu?

A – 4
B – 2
C – 3

Prague Car Festival na Facebooku

Především pro děti budou připraveny herní konzole, soutěže a jízdy na trenažerech, dospělí si mohou vyzkoušet jízdy na venkovní ploše s elektromobily a mnoha dalšími vozy. A vše bude okořeněno bohatým zábavním programem v podobě soutěží Miss, tomboly, focení s modelkami atd.  Více informací o akci naleznete na www.praguecarfestival.cz a také na oficiálním profilu výstavy na facebooku.

Soutěžní formulář zde>>>