ŠKODA vyhlásila v rámci soutěže ‚ŠKODA Challenge 2016‘ nejlepší servisní techniky, servisní poradce, lakýrníky a prodejce v České republice. Šestého ročníku soutěže se zúčastnilo takřka 400 soutěžících. Vítězové jednotlivých kategorií postupují do mezinár

ŠKODA Originální díly a příslušenství

ŠKODA AUTO vyhlásila nejlepší odborníky prodejní a servisní sítě v České republice. Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže ‚ŠKODA Challenge‘ se konalo o uplynulém víkendu v Liberci. Nejlepší servisní poradce, servisní technik, lakýrník, prodejce ŠKODA Originálních dílů a příslušenství i nejlepší prodejce nových vozů z České republiky postoupí do mezinárodního finále, kde se v červnu 2016 utkají s kolegy z celého světa.

‚ŠKODA Challenge‘

„Finalisté a zejména pak vítězové letošního ročníku ‚ŠKODA Challenge‘ reprezentují vynikající odborné znalosti a vysokou angažovanost zaměstnanců prodejní a servisní sítě ŠKODA v České republice,“ říká Karel Starý, vedoucí Servisních služeb ŠKODA AUTO Česká republika. „Velmi nás těší zájem, který o ‚ŠKODA Challenge‘ zaměstnanci našich autorizovaných partnerů projevují. Oproti pátému ročníku se počet účastníků zvýšil o 60 procent na takřka 400 soutěžících,“ dodává Starý.

„Challenge tým České republiky

Podmínkou účasti ve finále bylo úspěšné absolvování odborných testů v rámci on-line kol, jejichž prostřednictvím bylo do národního finále vybráno deset nejlepších v každé kategorii. Ve finále hodnotila komise teoretickou průpravu i řešení simulovaných situací. Velký důraz byl kladen na schopnost uplatnit teoretické znalosti v každodenní praxi. Mimo vítězů v kategoriích servisní poradce, servisní technik, lakýrník, prodejce ŠKODA Originálních dílů a příslušenství a nejlepší prodejce nových vozů, byl vyhlášen také „Challenge tým České republiky“. Tato kategorie oceňuje dealerství, které dosáhlo nejlepšího umístění svých reprezentantů napříč všemi individuálními kategoriemi.

Pět vítězů jednotlivých kategorií českého finále se utká s kolegy z celého světa v mezinárodním finále v červnu příštího roku.