Ani letošní rok není vyjímkou a mediální skupina … ŠKODA NEVĚDĚT připravila pro vás čtenáře nový vzhled hlavních stránek SKODAHOME.cz.

Mediální skupina … ŠKODA NEVĚDĚT

Rok 2015 byl pro mediální skupinu … ŠKODA NEVĚDĚT v mnoha aspektech opět přelomový, a pro celý redakční tým náročnější. Nadále pokračovala spolupráce s dvěma největšími partnery ŠKODA Auto a Mototechna – AAA Auto. Nesmíme zapomenout ani na menší partnery Auto Kelly,
OB autodíly, či  Miller Oils a další.

Hlavní novinkou mediální skupiny … ŠKODA NEVĚDĚT pro rok 2015 bylo spuštění nových webových stránek SKODAKLASIK.cz, které doplnily weby SKODAHOME.cz, Forum-SKODAHOME.cz, WV-scene.cz  a partnerské SKODAMOTOR.cz.  Osamostatnit stránky pro historická vozidla se ukázalo jako správný krok, který potvrdila návštěvnost na těchto stránkách.

Mediální skupina … ŠKODA NEVĚDĚT vloni pořádala tři srazy. Již 2. ročník SKODAKLASIK.cz veterán sraz, který se konal opět v sousedství Prachovský skal. Letos jsme také pořádali již 20. sraz SKODAHOME.cz a na podzimním 21. srazu SKODAHOME.cz jsme oslavili patnácté výročí vzniku našeho webového portálu.

SKODAHOME.cz v novém

Nejvíce práce v letošním roce bylo vytvoření nového vzhledu stránek SKODAHOME.cz a převedení databáze na nový redakční systém. Vzhled je přehlednější a přizpůsobuje se danému monitoru, tabletu, či telefonu.

PF2016

Závěrem bychom všem našim příznivcům chtěli poděkovat, že navštěvují naše stránky a svými příspěvky je podporují. Zároveň děkujeme všem našim partnerům a těšíme se na spolupráci v novém roce 2016.

Redakce mediální skupiny … ŠKODA NEVĚDĚT vám Všem přeje hodně pracovních i osobních úspěchů a hodně zdraví v novém roce 2016pf2016web