Důležitou součástí je zavazadlový prostor, který někdy i rozhoduje, jaký automobil si zakoupíte. V prvé řadě koukáme na objem a neméně důležitým faktorem je i variabilita prostoru. Pro zavazadlový prostor existuje i řada produktů  „Simply Clever“ z e-shopu OB autodíly.

ŠKODA Octavia

Již při představení v roce 2012 se o třetí evoluci Octavie mluvilo, že její předností je nabídka „kusu auta navíc“.  Nejen, že narostl prostor pro posádku, ale zvětšení se dočkal i zavazadlový prostor.  Objem atakoval hranici šestiset litrů a ve své třídě patří k těm největším (590 l).SKODA-Octavia-3-Portugalsko-009

„Simply Clever“

U automobilky Škoda nezůstává jen u bezvýznamných sloganů, ale „Simply Clever“ přináší řadu detailů, které vám ulehčí souznění s vozidlem. Hned prvním je oboustranný koberec zavazadlového prostoru, který jde doplnit například o vyjímatelné elementy Cargo.SKODA-Octavia-3-Portugalsko-034

E-shop OB-autodíly

Velmi praktickým „Simply Clever“ (chytré řešení) je síťový program (Netting systen). Sestává se ze tří na sobě nezávislých sítí opatřených záchytnými elementy. Ta největší je určena na podlahu zavazadlového prostoru a dvě menší, tvořící kapsy, ty lze variabilně přichytit do několika míst v zavazadlovém prostoru (za zadní opěradlo, rozdělit zhruba uprostřed zav. prostor, po pravé či levé straně, nebo k zadní nakládací hraně).

Druhým, neméně zajímavým „Simply Clever“ je výsuvná vana – multifunkční box pod zadní plato. Box lze rozdělit pomocí dvou přepážek do tří různě velkých částí k odložení různých věcí, které by jinak létaly nezabezpečeně po vozidle. Manipulace je velmi jednoduchá. Pokud vezeme větší náklad, kterému by box vadil, jednoduše ho vysuneme a poté stejným způsobem vrátíme zpět.

Veškeré tato chytrá řešení a nejen ta, naleznete v e-shopu OB autodíly, kde si je můžete objednat a členové SKODAHOME klubu dostanou navíc i příjemnou slevu.