Mediální skupina ŠKODA.NEVĚDĚT… pro vás připravila soutěž o VIP vstup včetně noclehu v luxusním hotelu v Lipsku a o dalších 20 vstupenek na Veletrh AMI Auto Mobil International 2016, který letos slaví své 25-leté jubileum.

Veletrh AMI Auto Mobil International 2016

Veletrh AMI Auto Mobil International se koná od 9. do 17. dubna 2016 na novém lipském výstavišti a po celých devět dnů svého konání nenechá v klidu žádného automobilového fanouška. Nabídkové spektrum Autosalonu plného zážitků sahá od představení premiér a nejnovějších modelů německých a mezinárodních automobilových výrobců přes oblast in-fotainmentu a konektivity, až po nabídku v segmentu náhradních dílů a příslušenství. Veletržní sekce AMI Classics přiláká nadšence v oblasti veteránů, nabídková sekce AMITEC (9. až 13. dubna 2016) zahrnuje údržbu, péči a opravy osobních a užitkových vozidel.

Lipsko

Díky naší hlavní výhře, můžete také zažít úžasnou návštěvu Lipska, které v loňském roce oslavilo rovných 1000 let své existence a návštěvníkům se představilo v tom nejlepším světle. Z šedého města obklopeného povrchovými doly se stalo kvetoucí, prosperující město, obklopené jezery a upravenou zelení. Nedílnou součástí historie města jsou i veletrhy, které v loňském roce oslavily již 850 let.

Pravidla soutěže

Každý soutěžící odpoví na jednoduchou soutěžní otázku a ze správných odpovědí vylosujeme 11 výherců. Soutěží se o jeden VIP vstup včetně noclehu v luxusním hotelu a dalších deset vylosovaných obdrží po dvou vstupenkách na AMI 2016. Uzávěrka odpovědí je 20.03.2016.

Soutěžní formulář

Soutěž byla pozastavena.

AMI Auto Mobil International se v roce 2016 konat nebude