Za sebou máme již 22.sraz SKODAHOME.cz, který pořádala mediální skupina ŠKODA.NEVĚDĚT…, do které patří portály SKODAHOME.cz, SKODAKLASIK.cz, VW-scene.cz a partnerský SKODAMOTOR.cz.

Letošní přelom května a června je ve znamení bouřek a přívalových dešťů. A z tohoto pohledu můžeme být rádi, že první kapky přišly, když už jsme rozdávali ocenění. Z tohoto pohledu bereme sraz, co se týče počasí, za slunečný.
22_sraz_SKODAHOME_cz-214
Do kempu přijelo celkem 155 aut a nejvzdálenější účastník z Německa ujel 330 km. Návštěvníci si mohli prohlédnout jak natuněné káry, tak i veterány. Těm smutně vévodilo ohořelé torzo ještě nedávno nejstaršího eMBé iXa. Co se stalo vozu ŠKODA 1000 MBX z roku 1966?22_sraz_SKODAHOME_cz-024

Více se dočtete zde:  Zachraňte veterány

Proto se letošní sraz nesl ve znamení sbírky a dražby, kterou vyhrál částkou převyšující dva tisíce partner srazu SKODAMOTOR.cz. Celkem jsme předali 6.000,-Kč.

Díky partnerům byly v kempu k vidění i nové vozy z produkce automobilky s okřídleným šípem ve znaku. Nejvíce zaujaly ŠKODA Superb Combi 4×4 a ŠKODA Octavia Combi Scout. Líbili se i ostatní ŠKODA Rapid Monte Carlo, či ŠKODA Rapid ScoutLine, nebo Olinova ŠKODA Fabia Combi Monte Carlo.


Z natuněných aut nejvíce pozornosti si dopřávala „Maziho“ zelená ŠKODA Octavia, která vyhrála ocenění Best of Best. Nepřehlédnutelný byl i „Kubiho“ Superb Combi, nebo modrá Hundertka na vzduchovém podvozku, která nám nezapadla do žádné kategorie na ocenění.  Z veteránů zaujalo bílé eMBéčko s obytným přívěsem, jehož autorem je sám majitel.

Best of Detailing

Novinkou letošního srazu bylo vyhlášení kategorie Best of Detailing, kdy ve spolupráci s detailingovým studiem Taubner Auto Detailing byla vybrána tři nejnaleštěnější a celkově nejlépe udržovaná auta.

28.5.2016 – 22. sraz www.SkodaHome.cz, Dolní Chabry – Praha
04.06.2016 – XIII. Best of Styling Hracholusky
18.06.2016 – XX. Tuning & Styling Plasy
25.06.2016 – SQUARE CHILL 2016 Kladno
27.08.2016 – Parking Meet 2016 Louny

Až na déšť, který urychlil předání ocenění se sraz vyvedl k naší spokojenosti a již nyní začínáme pracovat na podzimním setkání. Více o srazu vám napoví naše velká fotogalerie, kterou nafotil Ptica.

 

Velká fotogalerie 22.sraz SKODAHOME.cz