Uplynulý víkend měl na pořadu několik motoristických akcí. Jednu z nich, jejíž již XIII. pokračování navštívil Fíla, byl tuning sraz v kempu Keramika na břehu přehrady Hracholusky.

Do kempu se sjelo na osm desítek vkusně upravených aut, jejichž majitelé a návštěvníci mohli obdivovat i kousky, které brázdily silnice v době největšího rozkvětu tuning u nás.Hracholusky-2016-94

Od dopoledních hodin porota hodnotila všechna vozidla a vybírala ta nejlepší na které bylo pripraveno 17 hlavních a 8 doplňkových pohárů. Hracholusky-2016-91

Tři z nich připravil a na sraz dovezl Filip “Fíla” Taubner z Taubner Auto Detailing a našly své místo u majitelů nejlépe připravených, naleštěných a vypucovaných aut v rámci druhého kola soutěže Best of Detailing 2016 – www.lesteni-aut.cz/soutez.html , kterou letos Filip pořádá.

Výsledky druhého kola korespondují i s výsledky srazu, jelikož je získali majitelé celkového 1. a 2. místa v kategorii Extreme tuning (zelená Škoda Octavia a oranžová Škoda 120) a vítěz kategorie Decent tuning (stříbrný Mercedes C63).

Velká fotogalerie XIII. Best of Styling Hracholusky

Třetí kolo soutěže je na programu na tradičním, již 20. srazu Plasy za necelé dva týdny.Hracholusky-2016-97