› ŠKODA startuje s modelem ŠKODA KODIAQ svou SUV-strategii v globálně rostoucím segmentu
› Doplňující informace o trhu a modelu, prognózy prodejů v segmentu a cílové skupiny zákazníků najdete na http://www.skoda-storyboard.com
› ŠKODA Storyboard je ústřední platformou pro tiskové zprávy, reportáže, portréty, videa, fotografie a infografiky

ŠKODA Storyboard

ŠKODA minulý týden představením modelu KODIAQ odstartovala svou SUV-ofenzívu. Význam nového modelu ŠKODA KODIAQ pro další rozvoj značky vysvětluje automobilka ve velkém tematickém speciálu na nové online-platformě ŠKODA Storyboard.

„ŠKODA vstupuje s novým modelem KODIAQ do nového, na celém světě rychle rostoucího tržního segmentu – do třídy velkých SUV. To je důležitý krok pro značku ŠKODA. Navíc budou následovat další SUV modely. S novou SUV-ofenzívou chce automobilka oslovit nové skupiny zákazníků, zvýšit svůj podíl na trhu a dále posílit svou pozici na světovém trhu,“ vysvětluje Dr. Guido Haak, vedoucí Managementu produktu společnosti ŠKODA AUTO, na nové online-platformě ŠKODA Storyboard.

Prof. Lutz Fügener z vysoké školy ve Pforzheimu dále hovoří o tajemství dobrého automobilového designu a zvláště moderního designu SUV. Tyto a další informace, týkající se modelů značky ŠKODA v kategorii SUV, vývoje trhu a prognózy pro tento silně rostoucí segment najdete na adrese http://www.skoda-storyboard.com.

Nová platforma značky ŠKODA v sobě spojuje informace a zprávy s emocionálními zprávami a příběhy, specifickými pro jednotlivé cílové skupiny. Nabídka dále zahrnuje také videa, fotogalerie, soubory ke stažení a další odkazy a spojuje jednotlivé profily značky ŠKODA na sociálních médiích. Obsah je prezentován v moderním a uživatelsky přívětivém designu. Stránku lze zobrazit ve všech koncových zařízeních – od stolního počítače přes tablet až po chytrý telefon. Celý obsah ŠKODA Storyboardu je uvolněn pro další využití v médiích. Platforma se tak současně zaměřuje na novináře a osoby, ovlivňující veřejné mínění, stejně jako na zákazníky a fanoušky značky ŠKODA.

Přímý link na článek: https://www.skoda-storyboard.com/cs/inovace/mobilita/suv-v-centru-pozornosti/