Zákazníci největšího tuzemského prodejce ojetých automobilů budou moci dnes nakupovat až do půlnoci

AAA AUTO vyprodává

AAA AUTO, největší prodejce ojetých automobilů u nás, se připravuje na letošní hlavní sezónu a snížil cenu u více než 3 200 automobilů ve své nabídce, a to až o 70 000 korun. Dnes navíc zákazníci budou moci nakupovat na všech 21 pobočkách až do půlnoci, čímž prodejce reaguje na zákonné omezení prodeje o Velikonocích.

Skupina AAA AUTO prodala letos jen za první 3 měsíce o 10 % více automobilů než ve stejném období v loňském roce a trend poptávky má rostoucí tendence i s blížící se nejsilnější sezónou roku. „Dosavadní letošní prodeje navazují na neustále se zlepšující ekonomickou situaci obyvatelstva a spolu s tím rostou i požadavky našich zákazníků. S teplejším počasím se navíc mění i potřeby našich zákazníků, proto vyprodáváme 40 % aut z naší nabídky, které jsou typičtější pro zimní období. Nabídku pak obratem doplňujeme o nejžádanější modely nadcházející sezóny,“ uvedla generální ředitelka AAA AUTO Karolína Topolová.

Ve výprodejích si zákazníci mohou pořídit se slevou 70 000 korun například bezpečné Volvo XC90 D5 z roku 2011, Kia Sportage 2.0 CRDi Exclusive z roku 2010 nebo zánovní Škodu Octavia 4×4 Combi z roku 2015. BMW X1 xDrive20d z roku 2010 či Dacia Duster z roku 2014 pořídíte se slevou 60 000 korun, Audi A3 Sportback z roku 2011 a Volkswagen Passat Combi z roku 2011 s úsporou 50 000 Kč. V nabídce největšího tuzemského prodejce zákazníci najdou přes 3 200 zlevněných automobilů.

„Nepříliš přívětivě vyhlížející velikonoční počasí nalákalo řadu zákazníků do našich autocenter již o velikonočním prodlouženém víkendu. Kvůli zákonnému zákazu prodeje o velikonočním pondělí jsme se rozhodli vynahradit zákazníkům tento volný den a dnes v úterý 18. dubna jsme prodloužili otevírací dobu na všech pobočkách až do půlnoci. Prodlouženou otevírací dobu kvitovali zákazníci již před Velikonoci, kdy se prodalo více aut než jindy,“ uzavřela Topolová. Celková nabídka AAA AUTO na dvou desítkách poboček v celé České republice je nyní přes 8 000 ojetých vozů.