Začátkem června se v pražském Triocampu sešli milovníci vozů s okřídleným šípem ve znaku.

Mediální skupina ŠKODA.NEVĚDĚT…, do které patří portály SKODAHOME.cz, SKODAKLASIK.cz, VW-scene.cz a partnerský SKODAMOTOR.cz 3.6.2017 uspořádaly v Triocampu Dolní Chabry již 24. Sraz SKODAHOME.cz pro všechny příznivce vozů ŠKODA a VW koncernu.

24.sraz SKODAHOME.cz

Účastníky již od brzkého rána přivítalo slunné pošasí, a až tropické teploty. Jak je již tradicí jarního setkání, přes den probíhá soutěž elegance. Vozy jsou rozděleny dle ročníků a modelů. Na srazu můžete vidět jak veterány, natuněné káry, či poslední modely značky ŠKODA.

V poledne již byla zaplněná velká část kempu a odborná porota začala vybírat auta do TOP 5 každé kategorie. Letos se mezi soutěžícími objevili milovníci škodovek z Německa. Letošní novinkou byl i nový stánek s občerstvením, jehož terasa se sezením se více přiblížila k autům a návštěvníci při konzumaci mohli sledovat takřka celé dějství v kempu.

Velká fotogalerie 24.sraz SKODAHOME.cz

V opoledních hodinách došlo nejprve k losování vstupenek a rozdání cen. Jarní sraz skončil a my už pracujeme na podzimním setkáním, které bude mít poprvé podtitul “Jízda pravidelnosti” po Zdibském okruhu, který letos oslavuje své osmdesátiny.

Partneři srazu

AAA Auto a Mototechna, Auto Kelly, Millers Olis, OB Autodíly.cz, IPAK Tonery, SKODAMOTOR.cz, ŠKODA Auto, FOXtoys, Grada, LEGENDY, Ifaster.cz, SKODAKLASIK.cz, VW-scene.cz,