› ŠKODA připravila sborník praktických i zajímavých tipů pro letní dovolenou
› Tipy na méně známá místa v sedmi zemích, souhrn dopravních předpisů a doporučení
› Praktické informace pro bezpečnou a pohodlnou cestu do zahraničí
› Publikace je zdarma dostupná v síti autorizovaných prodejců i v digitální verzi ke stažení

ŠKODA

Automobil využívá pro cesty na letní dovolenou více než polovina Čechů, kteří s ním vyrážejí jak po České republice, tak i na delší trasy do zahraničí. ŠKODA ve spolupráci s ÚAMK připravila pro všechny motoristy užitečnou dvacetistránkovou publikaci doslova nabitou informacemi – od odlišností v silničních pravidlech, přes zajímavé tipy na méně známé výlety až po vybrané produkty z nabídky ŠKODA E-shopu, které na dovolené přijdou určitě vhod.

S blížícími se letními dovolenými se rovněž zintenzivňují přípravy všech motoristů, kteří se chystají vyrazit se svým automobilem vstříc novým zážitkům. Nejen pro majitele vozů ŠKODA, ale také pro všechny ostatní české řidiče, kteří si chtějí letní dovolenou užít bez zbytečného stresu, připravila ŠKODA ve spolupráci s ÚAMK publikaci, která na dvaceti stranách obsahuje vše podstatné, co by měl řidič vědět či udělat dříve, než vyrazí na cesty.

Kromě toho ale také přináší skvělé tipy na méně známá místa celkem v sedmi evropských zemích včetně Česka. Pro každou ze sedmi zemí je vždy vybráno pět tipů na výlety, přičemž jeden z nich je představen detailněji a je i tematicky zaměřen na určitou oblast. Díky tomu se třeba dozvíte, kam vyrazit do Německa s dětmi, kde se v Rakousku nejlépe projedete na kolech, proč navštívit chorvatské vnitrozemí, v čem jsou skvělá polská jezera, co vše najdete v jedinečných italských vesničkách, nebo jaké exkluzivní ubytování na vás čeká u našich východních sousedů na Slovensku. Publikace také vždy uvádí aktuální odkazy pro získání doplňujících informací.

S daným tématem souvisí i výběr produktů a tipy z nabídky ŠKODA E-shopu – od maličkostí pro radost a zábavu po ryze praktickou automobilovou výbavu. Vše, co se na dovolené může hodit. ŠKODA E-shop nabízí takřka 2 000 položek z nejrůznějších oblastí. Kvalitní zboží se značkou ŠKODA se neomezuje na nabídku ŠKODA Originálního příslušenství jako síťové programy, příčníky a nosiče, sady kol, povinnou výbavu či originální autokosmetiku. Na ŠKODA E-shop najdou zákazníci v přehledných záložkách mimo jiné také módní kolekce, velmi oblíbené položky cyklistických doplňků a oblečení, včetně nových modelů jízdních kol pro sezónu 2017, cestovní zavazadla, dárkové předměty, zboží pro děti, kolekci ŠKODA Motorsport a mnohé další.

Publikace „Letní dovolená“ je k dispozici v tištěné podobě u všech autorizovaných prodejců ŠKODA v České republice a také v elektronické verzi a ke stažení zdarma na stránkách ŠKODA AUTO.