Ceník modelu Karoq od Škoda Auto je tu! I s nejlevnější variantou se nedostanete pod půl milionu korun a při zájmu o nejvyšší výbavu se dostanete na téměř dvojnásobek.

Vše potřebné se můžete dozvědět v konfigurátoru, který automobilka zveřejnila na svých internetových stránkách. Každý zájemce si tak může automobil naspecifikovat přesně podle svých potřeb. V předprodeji je novinka dostupná pouze ve výbavě Ambition a Style, výbava Active přijde až později. Základní cena momentálně činí 529 tisíc korun, a to za tříválec 1.0 TSI s výkonem 85 kW, který je kombinovaný se šestistupňovou manuální převodovkou.

Ovšem při současném nákupu si budete muset připlatit další 4 tisíce korun, protože k dostání jsou zatím pouze příplatkové laky karoserie a základní modrá Pacific přijde později. Navíc volitelné barvy jsou pouze tři a to bílá, šedá a pak ještě jednou bílá. Další metalické laky pak vyjdou poměrně draho, například červená metalíza Velvet na 23 tisíc korun. V příplatku jsou také ochranné lemy kol, které jsou navíc dostupné jen pro modely s pohonem 4×4.

V základní výbavě najdete dvouzónovou automatickou klimatizaci, infotainment Bolero a další poměrně bohatou technickou výbavu zahrnující konektivitu a multimédia. Najdeme zde také dešťový senzor a světelný senzor, zadní parkovací senzory a 16 palcová litá kola.

Naopak pokud se rozhodnete vybavit vůz jak to jen půjde, budete si muset připravit více než jeden milion korun. Dostanete za něj multimediální systém Columbus, hudební systém Canton, nezávislé topení, parkovacího asistenta, sklopné opěradlo spolujezdce a paket pro špatné cesty. U motoru je tím nejsilnějším 2.0 TDI o výkonu 110 kW v kombinaci pohonem všech čtyř kol. Dočkáme se však i silnější 2.0 TDI o výkonu 140 kW, který bude taktéž v kombinaci s automatem a čtyřkolkou.