Nová generace Dacie Duster se pomalu ale jistě blíží. Zatímco vnější tvary jsou evolucí předchozí verze, interiér zažije radikální proměnu. A to jen v dobrém slova smyslu!

Vzhledově se automobil světu představil již na konci srpna, ovšem interiér až doposud zůstával nepředstaven, a měl se stát překvapením. Ovšem nyní na veřejnost unikly snímky podoby vnitřku automobilu a nutno říci, že se jedná o velmi milé překvapení.Interiér nového Dusteru je neuvěřitelný!

Ze snímků totiž vyplývá, že interiér vozu bude vypadat skutečně velmi dobře. Oproti předchůdci bude výraznější a modernější a hlavně přehlednější! Na první pohled zaujmou výrazné kruhové výdechy ventilace automobilu na vrchu středového panelu, kde se nacházejí ve třech exemplářích. Oproti předchozí verzi tak přibyl jeden navíc. Zaujme také barevné provedení interiéru, které pracuje hned s několika barvami.

 

Čtyřramenný volant byl použit z nejnovější verze Sandera, ovšem zcela nová a originální je obrazovka multimediálního systému. Ta se posunula o něco výše, aby byla řidiči co nejlépe na očích a jak to tak vypadá, její reakce je také velmi rychlá. Plusem celého interiéru by navíc mělo být použití více hodnotnějších materiálů, než tomu bylo doposud.

https://youtu.be/AmIC8gqdKIY

Zda snímky ukazují skutečnou pravdu se dozvíme na nadcházejícím autosalonu ve Frankfurtu nad Mohanem. Zde se dvojkový Duster představí ve své plné parádě vůbec poprvé. První zákazníci by si pak novinku měli převzít začátkem příštího roku.