Je to tady: je čas na nové auto. Do kapsy hluboko nemáte, takže se rozhodnete pro zcela nové. Podíváte se na pár modelů na internetu, najdete nejbližší prodejnu, z testovací jízdy jste nadšení a zastavíte se už jen při dopadu pera na podpisové místo na smlouvě s myšlenkou, zda jste si vybrali opravdu dobře.

Co byste měli zvážit před nákupem auta?

Nejprve je třeba si ujasnit, jaké auto chcete a na co přesně ho budete využívat. Podle těchto parametrů byste si měli zvolit velikost auta, výbavu, požadovaný objem a druh motoru. Porovnejte si rozdílné typy různých značek a modelů, nesledujte pouze jednoho nebo dva výrobce. Pokud již auto vybrané máte, prostudujte si recenze a zkušenosti uživatelů s tohoto vozu a porovnejte ho i s jinými modely podobné řady.

A co děláte, když jste již v obchodě?

Kromě absolvování zkušební jízdy, což je dnes již samozřejmostí, se poptejte i na cenu vozidla. Doporučená maloobchodní cena je nejvyšší částka, kterou vám prodávající může účtovat. Pokud prodejce s cenou dolů jít nechce, zkuste se pokusit dostat zdarma alespoň zimní pneumatiky, extra výbavu či prodloužení záruky. Neřešte též najednou také financování, leasing a prodejní cenu. Prodejci to rádi využívají ve svůj prospěch a budou vám prezentovat spíše nízkou měsíční splátku než vysokou celkovou cenu vozidla.

Jak je možné ji chránit před krádeží?

Ať už zvažujete koupi nového auta, máte ojeté nebo kupujete předváděcí vůz, potřebujete ho ochránit před krádeží. A jelikož systémy zabezpečení auta výrobcem nejsou dostatečné k tomu, aby zajistily ochranu před krádeží vašeho vozidla, zajistěte si ho dosud nepřekonaným VAM systémem.

Tento systém je založen na principu elektro-mechanického zabezpečení, čímž se liší od většiny autoalarmů či jiných zabezpečovacích zařízení vozidel, které jsou založeny výhradně na elektronickém nebo mechanickém principu, což však není dostačující. Jak říká pan Richard Vámoš, majitel společnosti VAM system: “Je třeba, aby zabezpečení chránilo několik částí, ideálně na různých místech. Proto jsme vyvinuli náš zabezpečovací systém VAM, který blokuje pod mechanickou kombinací najednou až 6 věcí. “

O doposud nepřekonaném systému, který lze namontovat do všech typů vozidel (s výjimkou vozidel vyrobených před rokem 2000 a veteránů kvůli nedostatečnému elektronickému systému), si přečtěte více na: http://www.vamsystem.cz, nebo nás kontaktujte na čísle 720 344 099.