Pokud patříte mezi fanoušky série rychle a zběsile, pak vás zcela jistě zajímá datum premiéry nového filmu. To se nyní objevilo na twitteru série a díky tomu víme, že si na nový film počkáme pěkné dlouho.

Správci stránky uvedli bez dalších zbytečných slov twítt s textem #9 a 10. dubna 2020. Jasně tak naznačili datum premiéry nového filmu. To je celkem velké překvapeni, protože Vín Diesel, hlavní hvězda série již dříve naznačoval datum 19. dubna 2019. Zároveň prozradil, že další film by měl přijít o dva roky později a to v dubnu 2021.

O chystané novince vytvářené pod Digital Spy, nevíme příliš mnoho informací. Nejspíše se však objeví opět hvězdy starých snímků a to Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson a Chris Bridges. Jisté však není zda se v dalších snímcích objeví Dwayne Johnson a Jason Statham. Zámořský tisk hovoří o možném vzniku spin-offu, kde by tito dva ztvárnili hlavní roli. Znamená to tedy další snímek navíc?

Pokud jste zarytým fanouškem série a pomalu ale jistě si začínáte z dlouhého čekání škubat vlasy, pak nemusíte zoufat. V poslední době se objevuje velké množství alternativ. Například nejvýraznější automobily z posledního dílu jsou hratelné v nejnovější Forze. Další alternativou je živá show, kterou plánuje Vín Diesel společně s tvůrci filmu. Podívá de i do Evropy, ovšem ne přímo k nám. Ta nejbližší bude k vidění ve Vídni a to již v příštím roce.