› Robustní struktura karoserie jako základ pro agilní chování na silnici, schopnosti v terénu a bezpečnost
› Velkorysý prostor pro cestující i zavazadla
› Virtuální pedál umožňuje elektrické otevírání a zavírání pátých dveří
› Na výběr 14 barev karoserie, kola z lehké slitiny k dostání ve velikosti až 19“

ŠKODA KAROQ

ŠKODA KAROQ nabízí velkorysý interiér pro cestující i zavazadla. K tomu se přidává velká variabilita, kterou je možné ještě zvýšit pomocí systému zadních sedadel VarioFlex. Nově navržená sedadla, elektrické ovládání pátých dveří a elektricky odjistitelné tažné zařízení přispívají ke komfortu i k užitným vlastnostem univerzálního vozu. Robustní struktura karoserie vozu ŠKODA KAROQ splňuje všechny předpoklady pro agilní chování na silnici a suverénní zvládnutí jízdy mimo zpevněné silnice.

ŠKODA KAROQ je již na první pohled SUV tradiční české značky. Moderní koncept vozu a jeho karoserie poskytují ideální předpoklady pro všestranný požitek z jízdy na silnici a mimo zpevněné vozovky. Ať už jde o každodenní provoz, rodinu či volnočasové aktivity, tento kompaktní univerzální vůz zvládne všechny výzvy.

Nové SUV působí díky svým rozměrům robustně. Světlá výška a nájezdový úhel podtrhují terénní kvality tohoto univerzálního vozu. Díky velkorysé délce karoserie a velkému rozvoru náprav mají cestující ve voze mnohem více místa.

Univerzální vůz pro každodenní provoz, jízdu v terénu a tažení přívěsu

Všestranný charakter vozu ŠKODA KAROQ naznačují kromě přepravních kapacit také jízdní vlastnosti. Díky robustní karoserii a vyspělému podvozku se tento univerzální vůz pyšní nejen agilním a bezpečným chováním na silnici, ale také suverénními kvalitami v terénu.

ŠKODA KAROQ má páté dveře, které lze na přání nejen otevírat a zavírat zvenku, ale i ovládat elektricky stisknutím tlačítka v interiéru. Praktický a komfortní je virtuální pedál, který otevírá páté dveře pohybem nohy pod zadním nárazníkem. Nově je v nabídce na přání elektricky odjistitelné tažné zařízení, které se vyklopí jen tehdy, pokud je třeba.