Britská automobilka Aston Martin má nakročeno k pozitivnímu výsledku co účetnictví tyče. To se mu naposledy povedlo v roce 2010.

Za devět měsíců tohoto roku vykázala automobilka zisk 22 milionů liber. Zatímco v minulém roce byl ve stejném období věž tratě 124 milionů liber. Společnost tak má dobré předpoklady ke vstupu na burzu v roce 2019. Za současné úspěchy společnosti muže především poptávka po nových modelech DB 11 Volante a Vantage. A tento vývoj společnost předpokládá i v příštích letech.

Společnost v současné době vlastní především kuvajtští a italští investoři. Automobilka o sobě dává vedet například i ve filmech se Jamesem Bondem, pro kterého je Aston povinnosti. Zisková byla tato společnost naposledy v roce 2010. Na jejích neúspěších v dalších letech se podílel především nedostatek nových modelů, absence ředitele a také stahování vozů z trhu.

Resuscitace firmy započala s nástupem Palmera do společnosti. S Palmerem přinesl přišel do společnosti nový plán, který si dal za cíl posílit modelové řady, zvýšit produkci a dostat do výroby první SUV.

Společnost nově představila sportovní model Vantage s osmiválcovým motorem který je jejím nejlepším automobilem. Cena automobilu začíná na 120 tisících librách.