Pokud vám nepřijde model S příliš praktickým automobilem, mohla by vás zaujmout její poněkud větší verze ve stylu limuzíny, která je momentálně jako jediná na prodej na eBay.

Samozřejmě, že tato novinka není výrobkem americké společnosti, ale jedná se o domácí výtvor. Právě domácí přestavby se stávají čím dál tím více praktičtějšími a populárnějšími. Nedávno například jeden šikovný mechanik přestavěl model S na kombík.

Ovšem limuzína, ta tuto laťku posunula ještě dál. Model S z roku 2015 je totiž přestavěn na vůbec první limuzínu Tesla na světě. Celý automobil je jako nový. Najezdil totiž pouhých 241 kilometrů a tak v jeho útrobách nalezneme ještě původní akumulátory s kapacitou 85 kWh. Toto dva roky staré provedení je automobil schopen ujet na jedno nabití 407 kilometrů a kupředu jej žene pohon o výkonu 208 kW. Hmotnost vozu je zde však těžko odhadnutelná a je jasné, že jí nadstavba trochu pozměnila.

Zajímavostí je i to, že po přestavbách je automobil levnější než kolik stál původní model ze kterého vychází. Zatímco Model S 85 startoval na 88 tisících dolarů, nejvyšší příhoz na tuto limuzínu nyní činí 80 400 dolarů.

Projekt byl původně určený pro ryze reklamní účely a podle tvůrce je automobil momentálně hotov z 90%. Poslední detaily si tak může nový majitel doladit sám, popřípadě je možné je za příplatek ještě dodělat prodejcem. Bohužel inzerát neobsahuje více fotografií, takže těchto pár fotografií exteriéru vozu nám musí stačit.