Stig projíždějící se v traktoru, Velmi starý Rolls-Royce či Alfa Romeo Stelvivo ve smyku. To jsou ve zkratce hlavní lákadla nové série Top Gearu.

Zatímco druhá série automobilové Grand Tour spěje ke svému konci, Top Gear se naopak začne rozbíhat. Novou sérii povedou Chris Harris, Matt LeBlanc a Rory Reid. A jak to tak vpadá, máme se skutečně na co těšit.

Zveřejnění snímky totiž ukazují, že druhá série vedená touto trojicí bude stát skutečně zato. Dočkáme se spousty zajímavých a vtipných momentů. Především herec, který se proslavil postavou Joeyho z Přátel bude velmi detailně testovat novou Alfu Romeo Stelvivo, zatímco kolega Harri vyzkouší Hondu Civic Type R či McLaren 720S. A jak víme, tento chlapík nadevše miluje, když se může pořádně po asfaltu sklouznout.

Reid zase bude řádit s Jaguárem F-Type a Stigovy protentokráte zbyl jen traktor. V sérii by se měl objevit také Ken Block, ze kterého si v konkurenční Grand Tour dělal Clarkson dobrý den. Zkrátka máme se skutečně na co těšit. Datum premiéry prozatím není známo, ovšem nebudeme muset dlouho čekat. Nás osobně velice zajímá, jak dopadne série v porovnání s Grand Tour, která v druhé sérii občas dost nudila.