› Přepracovaná maska chladiče, nový design předního a zadního nárazníku
› Nově zpracované LED přední světlomety a LED zadní skupinové svítilny zvýrazňují vzhled tohoto malého vozu
› Nová nabídka kol z lehké slitiny, osmnáctipalcová kola k dispozici pro karosářskou verzi hatchback
› Sportovní charakter modelu ŠKODA FABIA MONTE CARLO vyjadřují přepracovaná příď a černý střešní spoiler
› Velký výběr nových potahových látek sedadel, materiál Suedia na sedadlech výbavového stupně Style

ŠKODA FABIA

Exteriér vozu ŠKODA FABIA charakterizují kompaktní rozměry, výrazné linie a dynamický designový jazyk. Díky přepracované přídi a zádi a nabídce nových kol z lehké slitiny působí tento malý vůz nyní dynamičtějším dojmem. Na přání je přepracovaný vůz ŠKODA FABIA nově k dispozici také s LED předními světlomety a LED zadními skupinovými svítilnami. O svěží a elegantní podobu se stará velký výběr potahových látek a dekoračních lišt. Vzhled interiéru podtrhují také nový design sdruženého panelu přístrojů a odkládací schránka ve středové konzoli s osvětlením.

Díky nové přídi se představuje přepracovaný vůz ŠKODA FABIA nyní v ještě kvalitnější podobě. O elegantní vzhled se starají jemně tvarovaný přední nárazník a vertikální lamely masky chladiče. Světlomety jsou nyní k dispozici na přání s LED prvky a obsahují krystalické prvky, typické pro značku ŠKODA. Přepracovány byly i mlhové světlomety, které podtrhují vyspělejší charakter přídě.

LED zadní skupinové svítilny a nová kola z lehké slitiny

LED zadní skupinové svítilny vozu ŠKODA FABIA ještě více zvýrazňují tvar písmene C, typický pro značku ŠKODA. O elegantní vzhled se také stará přepracovaný zadní nárazník s integrovanými odrazkami. Rozšířena je i nabídka na přání dodávaných kol z lehké slitiny. Nově je vůz ŠKODA FABIA s karoserií hatchback k dispozici i s 18“ koly z lehké slitiny „Vega“.

Exteriér vozu ŠKODA FABIA lze dále individuálně přizpůsobit pomocí Colour Conceptu. Střecha, sloupky, vnější zpětná zrcátka a na přání dostupná 16“ kola z lehké slitiny „Vigo“ mohou být v karosářské verzi hatchback volitelně v černé, bílé nebo stříbrné barvě.

Moderní, kvalitní a funkční interiér díky novým prvkům

Interiér modelu ŠKODA FABIA se vyznačuje kvalitním zpracováním a funkčností. Výbavové stupně Active, Ambition a Style i varianta MONTE CARLO nabízí mnoho možností individualizace interiéru. Kromě toho je na přání k dispozici řada dodatečných prvků výbavy. O svěží interiér se starají dvoubarevné vzory potahových látek na sedadlech a kontrastní švy v loketních opěrkách dveří. Ve výbavovém stupni Style jsou nyní k dispozici čalounění sedadel v kombinaci materiálu Suedia a látkového potahu. Na přání dostupná sportovní sedadla, která jsou také potažena materiálem Suedia a látkovým potahem, zdobí červený kontrastní šev.

Palubní deska s novými dekoračními lištami a novým designem sdruženého panelu přístrojů

Nabídka dekoračních list pro palubní desku je nyní větší a sdružený panel přístrojů podtrhuje nový design kruhových přístrojů a displejů, které jsou nyní lépe čitelné.

Vylepšeno je i elektrické ovládání oken. Stisknutím tlačítka je nyní možné zcela stáhnout a zavřít boční okna. Po překonání mírného odporu při stlačení ovládacího tlačítka se okna zcela otevírají a zavírají, aniž by musel cestující dále držet tlačítko.

Lifestylová varianta ŠKODA FABIA MONTE CARLO se sportovním nádechem

Sportovní nádech lifestylové varianty ŠKODA FABIA MONTE CARLO zdůrazňují nově zpracovaný přední spoiler a černý střešní spoiler. Dynamický vzhled vozu ŠKODA FABIA MONTE CARLO podtrhují i sportovní sedadla, která jsou potažena kůží s karbonovým vzhledem v barevném provedení červené a saténové černé barvy, kterou zdobí bílé kontrastní švy. Plastické proužky integrované v potahu sedadel jsou v modelové řadě FABIA použity poprvé a vytváří mimořádné optické akcenty. Obložení stropu, A sloupků a středové konzole je v černém provedení. Interiér vozu ŠKODA FABIA MONTE CARLO charakterizují také dekorační lišta v dekoru Carbon a červené kontrastní švy ve výplni dveří a loketní opěrce.