› Kompaktní rozměry, velkorysý prostor
› Interiér nabízí místo až pro pět osob a variabilní zavazadlový prostor
› Model ŠKODA FABIA disponuje jedním z největších zavazadlových prostorů ve své třídě

ŠKODA FABIA COMBI

Díky kompaktním rozměrům splňuje vůz ŠKODA FABIA ideální předpoklady pro dynamickou a pohodlnou jízdu v městském provozu. Velkorysý prostor interiéru, typický pro značku ŠKODA, nabízí dostatek místa až pro pět cestujících. V kombinaci s jedním z největších zavazadlových prostorů ve své třídě je tak ideálním společníkem pro práci i volný čas.

Vůz ŠKODA FABIA je díky dynamickým jízdním vlastnostem a mnohostranně využitelnému interiéru skvěle připraven na všechny úkoly. Krátké převisy karoserie zajišťují bezproblémové vyhledání parkovacího místa v centru města. Navzdory kompaktní vnější délce 3 997 mm (ve verzi hatchback) a 4 262 mm v případě modelu ŠKODA FABIA COMBI nabízí modelová řada FABIA prostorný interiér.

Velkorysý prostor pro pět cestujících

Velkorysá nabídka prostoru až pro pět cestujících dává jasně najevo, že ŠKODA FABIA je i v interiéru opravdovým vozem značky ŠKODA. Délka interiéru činí 1 674 mm, prostor ve výšce loktů vpředu činí 1 401 mm a vzadu 1 386 mm. Do předních dveří lze umístit lahve o objemu až 1,5 l, výplně zadních dveří nabízí místo pro lahve o objemu 0,5 l.

Jeden z největších zavazadlových prostorů v segmentu malých vozů

Interiér vozu ŠKODA FABIA je velmi variabilní i díky velkoryse prostornému zavazadlovému prostoru. Karosářská verze hatchback nabízí základní objem zavazadlového prostoru 330 l. Sklopením zadních sedadel v poměru 40:60 lze jeho objem rozšířit až na 1 150 l. Šířka ložné plochy 960 mm umožňuje snadné nakládání předmětů. Model ŠKODA FABIA tak nabízí jeden z největších zavazadlových prostorů ve svém segmentu.

Model ŠKODA FABIA COMBI nabízí ještě prostornější zavazadlový prostor o objemu od 530 do 1 395 l. Díky vysoce otevíratelným pátým dveřím, nízké nákladové hraně a šířce ložné plochy 960 mm lze bez problému uložit i rozměrné předměty.