› Nový infotainment systém Swing Plus s 6,5” displejem
› Infotainment Online s rozšířenými funkcemi
› Nové služby Care Connect umožňují vůz zamknout a odemknout
› Propojení vozu s chytrými telefony a jinými zařízeními pomocí aplikace ŠKODA Connect
› SmartLink+ umožňuje integrovat standardy Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLinkTM a SmartGate

ŠKODA FABIA

Infotainment systémy vozu ŠKODA FABIA zaujmou skvělou konektivitou a širokou škálou funkcí. Ovládají se na kapacitním dotykovém displeji, který nyní nabízí u infotainment systému Swing úhlopříčku displeje 6,5”. Kromě toho byla dále rozšířena nabídka digitálních služeb ŠKODA Connect.

Přepracovaný vůz ŠKODA FABIA se představuje s ještě větší nabídkou hudebních a infotainment systémů. Kromě hudebního systému Blues jsou k dispozici infotainment systémy Swing, Swing Plus a Amundsen, který je doplněn navigačním systémem. Swing Plus nabízí v porovnání s infotainment systémem Swing navíc Bluetooth konektivitu a rozhraní SmartLink+.

ŠKODA Connect: Více infotainmentu, více podpory řidiči

Rozsáhlé mobilní online služby ŠKODA Connect se dělí na oblast služeb Infotainment Online a Care Connect. Skvěle tak doplňují nabídku infotainment systémů. Služby Care Connect pomáhají řidiči v mnoha situacích a jsou k dispozici pro infotainment systémy Swing, Swing Plus a Amundsen. Rychlou pomoc přináší na přání dostupný Emergency Call. Tísňové volání se aktivuje automaticky, jakmile zasáhne některý ze zádržných systémů, například airbag. Lze ho spustit i manuálně. Proaktivní servisní služba umožňuje z vozu sjednat termín servisní prohlídky. Infotainment systém Amundsen navíc umožňuje využití služeb Infotainment Online. Novinkou v nabídce vozu ŠKODA FABIA je služba Dopravní informace online, která informuje řidiče v reálném čase o dopravních zácpách a váznoucí dopravě.

Aplikace ŠKODA Connect umožňuje na dálku zjistit, zda jsou okna a dveře vozu zavřená. Také podá informaci o aktuálním počtu najetých kilometrů, o aktuálním stavu paliva v nádrži nebo zbývajícím dojezdu na palivo v nádrži (funkce vzdáleného přístupu k vozu Remote Access). Nová funkce Remote Lock/Unlock umožňuje na dálku vůz zamknout a odemknout. Pomocí aplikace v počítači nebo chytrém telefonu je možné zaslat přímo do infotainment systému cíle cesty.

Pro model FABIA nová funkce Media Command umožňuje nejen cestujícím na zadních sedadlech obsluhovat přehrávání audio nebo video souborů až na dvou tabletech propojených s infotainment systémem Amundsen pomocí aplikace ŠKODA Media Command a Wi-Fi hotspotu.

Široké spektrum funkcí infotainmentu díky rozhraní SmartLink+

Díky moderní technologii SmartLink+ se z vozu ŠKODA FABIA stává všestranný centrální bod infotainment funkcí. SmartLink+ přináší standardy Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink™ a SmartGate. Po připojení vhodného chytrého telefonu a spuštění aplikace je možné využívat velký výběr různých služeb infotainmentu.