Zrcadlení svých zařízení na obrazovku automobilu není vůbec špatná věc. Pojďme se podívat na kouzlo této technologie.

Moderní technologie i ve vašem voze

Moderní technologie jsou stále více a více kupředu a platí to i o automobilech. Na ně máme stále větší nároky a chceme, aby se co nejvíce podobaly zařízením, které používáme i v domácnosti, s tím rozdílem, že nás jsou schopny dopravit z bodu A do bodu B.

Není proto divu, že se ve stále větším počtu automobilů objevuje obrazovka, prostřednictvím které komunikuje řidič s automobilem a naopak. Můžete tak děla i skrze svůj telefon, nebo tzv. telefon zrcadlit na obrazovku displeje.

V praxi to znamená, že v podstatě přenesete obraz ze svého telefonu na obrazovku automobilu, prostřednictvím které pak svůj telefon ovládáte. Můžete si tak díky tomu otevřít vše co v mobilu máte od sociálních sítí, až po některé mnohem více užitečné aplikace.

Zkuste to

Mezi ně patří například navigace, kdy některé vozy nepodporují správný systém navigace a řidiči tak prostě vyhovuje jeho osobní navigace, kterou má právě v mobilu. Další výhodou je prohlížeč a internetové připojení, kdy si můžete prohlížet internet na velké obrazovce vozu, místo toho, abyste nahlíželi do mobilu. Stejně tak je možné na obrazovce pustit videa, prohlížet si vyfocené fotky, kontrolovat zůstatek na bankovním účtu nebo dělat videohovory.

Zkratka díky zrcadlení obrazovky najednou dokáže váš automobil úplně všechno, co dokáže váš telefon a to není vůbec málo. Proto se podívejte, zda náhodou váš automobil tuto funkci nepodporuje a začněte jí využívat na plno!