Jon Olsson je bývalí špičkový lyžař a dnes již také velmi známá osobnost na kanále youtube. Je také velkým milovníkem automobilů a my se dnes podíváme na jeho unikátní Géčko v kabrioletu!

Olssonova bestie

Kousky, které Olsson má ve své garáži jsou naprosto jedinečné ovšem nikdy ne tak moc předělané, aby se nedali navrátit do původního stavu. To se však nedá říci o jeho novém voze Mercedes-Benz G500 4×4, kterému vzal střechu a zůstalo jen přední sklo, které je ještě navíc snížené.

Důvod byl prostý originální Géčko bylo prostě až příliš vysoké aby se vešlo do garáží v Monaku. A přece takový automobil nechcete nechávat venku že. Když tedy staré části z vozu zmizely, nové byly obloženy dřevem, což výrazně vylepšilo luxusní dojem z automobilu, který teď připomíná luxusní motorový člun.

Podívejte se na video!

Kola na voze také nejsou původní a pochází z pick-upu G63 AMG 6×6. Vzhled byl naprosto jasný, protože veškeré vozy tohoto lyžaře mají na sobě zimní maskování. Navíc byl poladěn také motor tohoto vozu, kteří jeho výkon zvedli na 780 koní. A pokud by se vám z nějakého důvodu stalo, že byste automobil přehlédli, dá vám o sobě znát i svým zvukem, o který se stará výfuk Akrapovic, jehož řev je podobný nějaké nestvůře.

https://youtu.be/09HkPkpFXdU