Tesla chce svým zákazníkům dodávat nejen vozy spolehlivé, ale také zábavné. Proto nyní přišla se zprávou, že si v ní budou řidiči moci zahrát hry od legendární Atari.

Atari v Tesle

Již nyní v Tesle nalezneme celou řadu Easter Eggu, díky kterým se například můžete ve voze podívat na Mars, nebo svůj vůz roztančit. Elon Musk vymýšlí neustále nové zajímavosti a co jiného také čekat, od muže, kterému nedělá problém vystřelit svůj Tesla Roadster do vesmíru. Nejnovější svým zákazníkům nabídne hraní her od Atari.

Mělo by se jednat o hry Pole Position, Tempest a Massile Command. Pokud jste jako malí hráli hry od Atari, dobře víte, že jedná o arkády, při kterých musíte závodit ve formuli, létáte ve vesmírně lodi a bráníte město před zničením. Hry by měly být dostupné v rámci chystaného updatu multimediálního systému V9.0, který by měl být updatován v následujících čtyř týdnech.

Další herní tituly

Hry by měly být postupně dostupné prostřednictvím multimediálního systému automobilu, přičemž hry Pole Position, tedy závodění s formulemi by mělo být možné ovládat pomocí volantu automobilu. Ovšem jen v momentě, kdy bude automobil zrovna stát, jak upozornil Musk.

Do budoucna by se navíc nabídka herních zážitků ve vozech měla ještě více rozšiřovat. Musk totiž vyzval milovníky vývoje her, ať přijdou pro Teslu pracovat, a tedy i přinášet nové hry pro majitelé vozů Tesla.

Atari je společnost, která se proslavila v sedmdesátých a osmdesátých letech. Na její tituly vzpomíná celá řada hráčů dodnes.