Volkswagen již brzy přivede do své rodiny sportovně užitkových automobilů nového člena. Bude jím malý crossover jménem T-Cross. Ten nyní před svou oficiální premiérou ukázal svůj interiér.

Poslední článek skládačky

I přesto že autosalon v Paříži nabídl skutečně velké množství převážně evropských novinek, do konce roku nám stále zbývá několik modelů, které ještě odhaleny nebyly. Jedním z nich je i nové SUV od Volkswagenu, které nese název T-Cross a je postavený na základech Pola. Ten Ucelí rodinu, která začíná Touragem, následuje Tiguan Allspace, Tiguan a finišuje T-Rockem.

Novinka by se měla oficiálně světu představit ve čtvrtek 25. října v Amsterdamu. Ještě před oficiálním odhalením a prvními dojmy dostáváme příležitost nahlédnout do interiéru vozu, protože Volkswagen vypustil krátké video, které nám jej představuje.

Příbuznost s Polem je skutečně znát. Sice chybí celkový pohled na kabinu, ale ve videu je patrný například digitální přístrojový štít, který má zcela identické uspořádání. Není to však jediná věc na kterou nás chce automobilka nalákat.

https://www.youtube.com/watch?v=g1PFkYaTR-M

„Jsem“

Ve videu je například patrné i to, že novinka dostane bezdrátovou nabíječku ve středové konzoli. Poslech hudby zase bude zprostředkován skrze prémiovou audiosestavu Beats. Malý crossover se již dříve prezentoval slogany jako „jsem Cool“  a „jsem praktický“. K nim nyní přibyl nový slogan, který hlásá „jsem intuitivní“. Co přesně bychom si pod tím měli představit, se však dozvíme až během jeho oficiální prezentace.

Novinka ovšem nejspíše míří hlavně na mladé řidiče, pro které by T-Cross mohl představovat jejich první automobil. A nutno říci, že to není vůbec špatný první automobil.