Milujete fastfoody? Pokud ano, pak se vám rozhodně bude líbit šílená novinka od Volkswagenu, kterou je Volkswagen e-Golf McDrive Edition.

Chutná novinka

Jak již z názvu vyplývá, své hlavy dali dohromady společnosti Volkswagen a McDonal, kteří chápou to, že stravování ve fastfoodech je pro mnohé životní vášní. Fastfoodů i u nás každým rokem raketově přibývá a většina z nich nabízí službu drive-thru, tedy možnost objednání si jídla přímo z vašeho vozu a do vašeho vozu, kdy si jej poté také ve voze zkonzumujete.

Problém však je, že ne každý automobil je na takovou činnost vybaven a tak některým chbí stolky, jiným dostatečně velké držáky na nápoje. Ví to i v Holansku, kde se spojilo tamní zastoupení Volkswagenu a McDonaldu, kteří společně pracovali na e-Golfu určené přesně pro tyto účely.

Detail vedle detailu

Volkswagen e-Golf McDrive Edition nabízí mezi předními sedačkami ventilovaný držák na pití, který dokonce má chladící schopnosti, přihrádka spolujezdce je naopak vyhřívaná, aby udržela jídlo co nejdéle v teple. Nechybí výklopné stolky ve dveřích uzpůsobené právě jídlu nabízenému v McDonaldovi či nádržka na mýdlo v loketní opěrce pro možnost omytí mastných rukou od jídla. K tomu si navíc můžete vytvořit správnou atmosféru díky variabilnímu osvětlení a také si pustit tu správnou hudbu.

Vše se navíc nabízí v barevném provedení známém z prodejen McDonaldu. Sedačky jsou čalouněny hnědou kůží, doplněné jsou světlým obložením, a klasickým žlutým logem M. Karoserie voze je pak vyvedená v zeleno-žlutých detailech.

Možná to vypadá jako podivný vtip, ale věřte nám, že není. Ve skutečnosti se jedná o vtipnou reklamu na obě společnosti. Do běžného prodeje samozřejmě automobil nepůjde, i když právě tento kousek bude nabídnut v dražbě a výtěžek půjde na charitu podporující děti v nouzi.