I přes klesající počty diváků bude show The Grand Tour, kde mají hlavní slovo slavní moderátoři Clarkson, Hammond a May, mít své pokračování. Čtvrtá sezóna však přinese velkou změnu.

The Grand Tour pokračuje

Ještě do nedávna se spekulovalo o tom, že pořad The Grand Tour bude po své třetí sezóně ukončen. Amazon, kde je pořad vysílán, však jasně naznačil, že tomu tak nebude. Show bude pokračovat, ale dočká se zásadní změny.

„Jsme nadšeni oznámením, že jsme obnovili The Grand Tour pro čtvrtou sezonu. A jsme nadšeni tím, že Amazon Prime bude domovem pro Jeremyho, Richarda a Jamese i v následujících letech,“ píše Amazon v oficiálním prohlášení o obnovení The Grand Touru pro další sezonu. To zajímavější však doplňuje druhá část prohlášení: „Ve čtvrté sezoně uvidíme chlapce, jak zahodí stan, aby se zúčastnili velkých dobrodružných cest, o kterých víme, že je diváci tak milují.

Velké změny

Pořad se tak zbaví scén s diváky a tradičních testů automobilů a místo toho se zaměří na nejrůznější cesty po celém světě s automobily. Trio moderátorů již podepsalo dvouletý kontrakt s Amazonem a měly bychom se tak těšit minimálně na 4 speciály ročně.

„Dělali jsme podobnou show po 17 let, seděli ve studiích a koukali na auta jezdící kolem dokola na závodní trati. Shodli jsme se na tom, že už to děláme dlouho a všechno nakonec směřuje ke svému konci,“ okomentoval změnu formátu The Grand Tour Jeremy Clarkson.

Pořad stejně v mnohém připomínal Top Gear stanice BBC, ve kterém se trio moderátorů nejvíce proslavilo. Ještě před samotným vysílám cestovatelských dobrodružství se však můžeme těšit na třetí sérii pořadu, který bude probíhat tak, jak jsem zvyklí. Kam přesně se moderátoři vydají poté, ještě není známo. Mluví se však o Severní Koreji, nebo třeba Zimbabwe. Nechme se tedy překvapit, jak se jim výlety podaří.