Michael Schumacher již asi navždy bude ve světě motorismu platit na legendu. Dnes slaví své padesáté narozeniny, i když oslava každých jeho narozenin je v posledních letech hořkosladká.

Velký dárek

Dárkem pro tohoto bojovníka je aplikace od nadace Keep Fighting, která vytvořila virtuální muzeum. V této aplikaci budou připomenuty veškeré Michaelovy úspěchy.

„Michael může být pyšný na to, čeho dosáhl, a my také! To je důvod, proč vzpomínáme na jeho úspěchy s výstavou Michael Schumacher Private Collection v Kolíně nad Rýnem, zveřejněním vzpomínek na sociálních sítích a pokračováním v jeho charitativní činnosti prostřednictvím Nadace Keep Fighting. Chceme vzpomínat a oslavovat jeho vítězství, rekordy a radost.“

Jak je na tom šampion?

„Můžete si být jistí, že je v nejlepších rukou a že děláme vše, co je v lidských silách, abychom mu pomohli. Mějte prosím pochopení, že se řídíme Michaelovým přáním a zachováváme tak citlivou záležitost, jakou je zdravotní stav, v soukromí – jako tomu bylo vždy. Zároveň vám velmi děkujeme za Vaše přátelství a přejeme Vám zdraví a štěstí v roce 2019.“ Těmito slovy připomněla jezdcovo velké výročí jeho rodina na sociálních sítích.

Přejme Michaelovi především to, aby i nadále bojoval a aby dělal co největší pokroky ve svém zotavování. Asi všichni tušíme, že to už nikdy nebude takové jako dříve, ovšem víra i hory přenáší a proto držme Michaelovi palce a poděkujme mu za to, že tu předvádět takové husarské kousky.